Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.221 _VUSLAT_ .!.: Çatlat çatlat Çok merak ettim ya, bilinç altına yerleşecek rüyamda görücem ben de ayan olacak bana Anca rüyanda görürsün demeyin sakın Genişletmek için tıkla... Evet ancak rüyanda görürsün yada Paartesini bekleyeceksin
_VUSLAT_ .!.: Çatlat çatlat Çok merak ettim ya, bilinç altına yerleşecek rüyamda görücem ben de ayan olacak bana Anca rüyanda görürsün demeyin sakın Genişletmek için tıkla... Evet ancak rüyanda görürsün yada Paartesini bekleyeceksin
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.222 _VUSLAT_ .!.: Çatlat çatlat Çok merak ettim ya, bilinç altına yerleşecek rüyamda görücem ben de ayan olacak bana Anca rüyanda görürsün demeyin sakın Genişletmek için tıkla... İstihareye yat Vuslat.
_VUSLAT_ .!.: Çatlat çatlat Çok merak ettim ya, bilinç altına yerleşecek rüyamda görücem ben de ayan olacak bana Anca rüyanda görürsün demeyin sakın Genişletmek için tıkla... İstihareye yat Vuslat.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.223 adra .!.: İstihareye yat Vuslat. Genişletmek için tıkla... Bu çok iyi fikir
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.224 adra .!.: Buna kim İnanır.Devamını yazmayayım. Hain değil rakip. Genişletmek için tıkla... Kadir İnanır Nevreste .!.: Ben hayatta kandırmam Başka özel şeyler var onlarıda aradan çıkartık Evet fiskos fiskos Genişletmek için tıkla... Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum
adra .!.: Buna kim İnanır.Devamını yazmayayım. Hain değil rakip. Genişletmek için tıkla... Kadir İnanır Nevreste .!.: Ben hayatta kandırmam Başka özel şeyler var onlarıda aradan çıkartık Evet fiskos fiskos Genişletmek için tıkla... Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.225 _VUSLAT_ .!.: Kadir İnanır Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum Genişletmek için tıkla... Bizim tükan işini konuştukÖnemli birşey değil merak etme Gel nereye gidiyorsun
_VUSLAT_ .!.: Kadir İnanır Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum Genişletmek için tıkla... Bizim tükan işini konuştukÖnemli birşey değil merak etme Gel nereye gidiyorsun
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.226 Nevreste .!.: Evet ancak rüyanda görürsün yada Paartesini bekleyeceksin Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır adra .!.: İstihareye yat Vuslat. Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Bu çok iyi fikir Genişletmek için tıkla... İstiharelerim genelde doğru çıkar ama
Nevreste .!.: Evet ancak rüyanda görürsün yada Paartesini bekleyeceksin Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır adra .!.: İstihareye yat Vuslat. Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Bu çok iyi fikir Genişletmek için tıkla... İstiharelerim genelde doğru çıkar ama
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.227 _VUSLAT_ .!.: Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır İstiharelerim genelde doğru çıkar ama Genişletmek için tıkla... Benimde gözüm birşey görmedi merak etme Sahi mi
_VUSLAT_ .!.: Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır İstiharelerim genelde doğru çıkar ama Genişletmek için tıkla... Benimde gözüm birşey görmedi merak etme Sahi mi
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.228 _VUSLAT_ .!.: Kadir İnanır Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum Genişletmek için tıkla... Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik.
_VUSLAT_ .!.: Kadir İnanır Başka şeylerde ha, tamam bu bardağı taşırdı artık Kirli bir mendil gibi kenara doğru fırlattınız beni Küstüm, gidiyorum Genişletmek için tıkla... Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik.
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.229 Nevreste .!.: Bizim tükan işini konuştukÖnemli birşey değil merak etme Gel nereye gidiyorsun Genişletmek için tıkla... Ya tabi tabi yemezler, ben de ortağım bana niye söylemiyorsunuz Arkamdan iş mi çeviriyorsunuz yoksa Gelmicem işte Cadıyı uyutayım burda olursanız gelirim
Nevreste .!.: Bizim tükan işini konuştukÖnemli birşey değil merak etme Gel nereye gidiyorsun Genişletmek için tıkla... Ya tabi tabi yemezler, ben de ortağım bana niye söylemiyorsunuz Arkamdan iş mi çeviriyorsunuz yoksa Gelmicem işte Cadıyı uyutayım burda olursanız gelirim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.230 adra .!.: Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik. Genişletmek için tıkla... O paraları saysın yeter _VUSLAT_ .!.: Ya tabi tabi yemezler, ben de ortağım bana niye söylemiyorsunuz Arkamdan iş mi çeviriyorsunuz yoksa Gelmicem işte Cadıyı uyutayım burda olursanız gelirim Genişletmek için tıkla... Sana nasıl bir makina alalım onu konuştuk Tamam canım kolay gelsin görüşürüz
adra .!.: Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik. Genişletmek için tıkla... O paraları saysın yeter _VUSLAT_ .!.: Ya tabi tabi yemezler, ben de ortağım bana niye söylemiyorsunuz Arkamdan iş mi çeviriyorsunuz yoksa Gelmicem işte Cadıyı uyutayım burda olursanız gelirim Genişletmek için tıkla... Sana nasıl bir makina alalım onu konuştuk Tamam canım kolay gelsin görüşürüz
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.231 Nevreste .!.: Benimde gözüm birşey görmedi merak etme Sahi mi Genişletmek için tıkla... Aceleden cevap yazmayi unuttum Evet sahi Korkun benden nihahaha adra .!.: Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik. Genişletmek için tıkla... Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar
Nevreste .!.: Benimde gözüm birşey görmedi merak etme Sahi mi Genişletmek için tıkla... Aceleden cevap yazmayi unuttum Evet sahi Korkun benden nihahaha adra .!.: Küsme küsme.Dükkanın ıvır zıvır işleriyle seni yormayalım dedik. Genişletmek için tıkla... Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.232 _VUSLAT_ .!.: Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır İstiharelerim genelde doğru çıkar ama Genişletmek için tıkla... Evet gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Hadi ya.
_VUSLAT_ .!.: Tamam şimdi gideyim Pazartesi geleyim o zamanGöz görmeyince gönül katlanır İstiharelerim genelde doğru çıkar ama Genişletmek için tıkla... Evet gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Hadi ya.
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.233 Nevreste .!.: O paraları saysın yeter Sana nasıl bir makina alalım onu konuştuk Tamam canım kolay gelsin görüşürüz Genişletmek için tıkla... Herkes en iyi bildiği işi yapsın dimi. _VUSLAT_ .!.: Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar Genişletmek için tıkla... Kuru iftira. İyi geceler canım.
Nevreste .!.: O paraları saysın yeter Sana nasıl bir makina alalım onu konuştuk Tamam canım kolay gelsin görüşürüz Genişletmek için tıkla... Herkes en iyi bildiği işi yapsın dimi. _VUSLAT_ .!.: Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar Genişletmek için tıkla... Kuru iftira. İyi geceler canım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.234 _VUSLAT_ .!.: Aceleden cevap yazmayi unuttum Evet sahi Korkun benden nihahaha Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar Genişletmek için tıkla... İyi geceler
_VUSLAT_ .!.: Aceleden cevap yazmayi unuttum Evet sahi Korkun benden nihahaha Bana suikast hazırlığı yapıyorsunuz siz hissediyorum İyi geceler kızlar Genişletmek için tıkla... İyi geceler
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.235 adra .!.: Herkes en iyi bildiği işi yapsın dimi. Kuru iftira. İyi geceler canım. Genişletmek için tıkla... Tabi biz para sayamayız
adra .!.: Herkes en iyi bildiği işi yapsın dimi. Kuru iftira. İyi geceler canım. Genişletmek için tıkla... Tabi biz para sayamayız
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.236 Nevreste .!.: Tabi biz para sayamayız Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum Nevoş mikrop yuvası.Kobay olarak Vuslat kendini feda etti napalım.
Nevreste .!.: Tabi biz para sayamayız Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum Nevoş mikrop yuvası.Kobay olarak Vuslat kendini feda etti napalım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.237 adra .!.: Ben sevmiyorum Nevoş mikrop yuvası.Kobay olarak Vuslat kendini feda etti napalım. Genişletmek için tıkla... Vuslat seni öldürecek
adra .!.: Ben sevmiyorum Nevoş mikrop yuvası.Kobay olarak Vuslat kendini feda etti napalım. Genişletmek için tıkla... Vuslat seni öldürecek
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.238 Nevreste .!.: Vuslat seni öldürecek Genişletmek için tıkla... Birşey değil ortaklık tehlikeye girecek. Vuslat şaka şaka. Sen iyi para sayıyorsun ortak olmamız şart.
Nevreste .!.: Vuslat seni öldürecek Genişletmek için tıkla... Birşey değil ortaklık tehlikeye girecek. Vuslat şaka şaka. Sen iyi para sayıyorsun ortak olmamız şart.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.239 adra .!.: Birşey değil ortaklık tehlikeye girecek. Vuslat şaka şaka. Sen iyi para sayıyorsun ortak olmamız şart. Genişletmek için tıkla... Ahh keşke öyle bir imkanımız olsa
adra .!.: Birşey değil ortaklık tehlikeye girecek. Vuslat şaka şaka. Sen iyi para sayıyorsun ortak olmamız şart. Genişletmek için tıkla... Ahh keşke öyle bir imkanımız olsa
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.240 Nevreste .!.: Ahh keşke öyle bir imkanımız olsa Genişletmek için tıkla... Evet mükemmel olurdu.