- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Aynen öyleSeni kkdan kıskanmaya başlamış
Ben de birşey yapamam yok dedi mi biterAlttan almaya çalış
![]()
Uyandırıyorum yanağından öptüm hayır dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleSeni kkdan kıskanmaya başlamış
Ben de birşey yapamam yok dedi mi biterAlttan almaya çalış
![]()
Cepten girebiliyorsun o yüzden sorun yapmaAynen öyle
Uyandırıyorum yanağından öptüm hayır dedidaha ağzımı bile almamıştım. Korumaya almış kendini
![]()
Gözünü telefonuma dikti ama vermiyorum elineCepten girebiliyorsun o yüzden sorun yapmaSen iltifatlara ve öpücüklere devam et
![]()
Tamam sen haftasonu pek takılma buralarda Pazartesi insafa gelir belkiGözünü telefonuma dikti ama vermiyorum eline
Haftasonu ilgileneyim. Pazarteside evlilik yıl dönümümüzeşşek değil ya açar heralde
![]()
Oysa ki onu ihmal etmiyorum bile.. sonuçta o da oturup ©alışıyorTamam sen haftasonu pek takılma buralarda Pazartesi insafa gelir belki![]()
Ben iyiyim canım bir değişiklik yok.Oysa ki onu ihmal etmiyorum bile.. sonuçta o da oturup ©alışıyor
Neyse sen napıyorsun![]()
Yok bilmiyor nerden bilsinTolin yemek yapmayı bilmiyormuş ha.. Hic katılmamış yarışmaya![]()
Toplantı mı yaptınız :)))Ben iyiyim canım bir değişiklik yok.Bugün arkadaşa gittim
Öğretmeni ve bazı velileri çağırmıştı
![]()
Yok çay partisiToplantı mı yaptınız :)))
Yemeği biliyor amaYok bilmiyor nerden bilsin![]()
Buraya evlendiği zaman gelecekYemeği biliyor ama
Forumda heryere yetişiyor, burda pasif![]()
Geçen de açık açık itiraf etmiş seni kıskandığınıBuraya evlendiği zaman gelecek![]()
Evet beni çok kıskanırGeçen de açık açık itiraf etmiş seni kıskandığını![]()
Ayyyyyyyyyy çok korktukvayyyy bende diyorum bu kulaklarım neden cınlıyor yazdıklarnızı okudum gazabımdan korkun![]()
oooooo o ne ozguven o nevoşşş hanımmmAyyyyyyyyyy çok korktuk![]()
Oft yi mi takip ediyon itiraf et hadi :))vayyyy bende diyorum bu kulaklarım neden cınlıyor yazdıklarnızı okudum gazabımdan korkun![]()
Birşeyler yapacağım diyorsun henüz bir icraat göremedikoooooo o ne ozguven o nevoşşş hanımmm![]()
ben hep oft ciydim zatenOft yi mi takip ediyon itiraf et hadi :))
nevoşşşş nevoşşşş aldırttırma bana editörlüğünü elinden kazene bı telefonuma bakarBirşeyler yapacağım diyorsun henüz bir icraat göremedikOndan pek korku salmadın içime
Ayrıca burası benim mekanım![]()