• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

tşk ediyorum.. ancak bi yardım daha isteyeceğim fotoları yükleyemiyorum nasıl yapıcam (kendimi epey bi cahil hissediyorum)
Resimleriniz 10 dan fazlaysa albüm hazırlayarak atabilirsiniz. 10 u geçiyor mu?

Yeni kategoriyi yeni farkettiğim için kendime hayret edicem bir süre izninizle:KK57::KK57::KK57:
Zamanlama çok iyi...Kara kış bastırmadan çorba alternatiflerimiz olsun dimi ama..
Sana söylemeyi unuttum bu kategoride:KK23::KK23:Sen de farketmemişsin:rolleyes:

Katılacak mısın demiyeceğim:KK17::KK17::KK53::KK47:
az önce vuslat ın konusunda yazıştık vuslat dedi ki katıl çok ara verdin ,ben de dedim ki neden olmasın ama üşeniyorum foto çekmeye:KK48: Bu ara çok tembelim biri herşeyi yapsa ben sadece otursam derdindeyim o nedenle kim kalkacak soğanları doğrayıp tencereye koyacak kavuracak tek tek foto çekecek o hooooo:KK53:

az önce vuslat ın konusunda yazıştık vuslat dedi ki katıl çok ara verdin ,ben de dedim ki neden olmasın ama üşeniyorum foto çekmeye:KK48: Bu ara çok tembelim biri herşeyi yapsa ben sadece otursam derdindeyim o nedenle kim kalkacak soğanları doğrayıp tencereye koyacak kavuracak tek tek foto çekecek o hooooo:KK53:
Yarışmacıları korkutma:KK17::KK17::KK17:

:)) Kıyamam sana.. Elbet şansın dönecek, belki yarın belki yarındanda yakın:-)
Sen benimle dalga geçiyorsun, beni beğenmiyorsun:63:

Hayırlı Akşamlar:KK68:
Yeni tarifimiz gelmiş:kk77::KK73:
Hayırlı akşamlar canım:60: Ben görmedim, hemen bakayım:10:
Ben Nevoşa yetiştirmeden sen kendini ele vermişsin bile:70:

Back
X