- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Et tabi, nete tamamen el koymasın sonraBende eşime yardım ediyorum, etmeyince cezalandırıyor malum![]()
Benim küçük cadının uykusu geldi mızmızlamaya başladı, kaçtım ben canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et tabi, nete tamamen el koymasın sonraBende eşime yardım ediyorum, etmeyince cezalandırıyor malum![]()
tarifler güzel ya bizim buraların öle çok meşhur çorbası yok bi var oda zor tekbaşıma yapabilcem bişi değil başka bi yarışmaya katılırım inşMerhaba
Sizin çorba ne zaman gelecek![]()
Tamam canım sen bilirsintarifler güzel ya bizim buraların öle çok meşhur çorbası yok bi var oda zor tekbaşıma yapabilcem bişi değil başka bi yarışmaya katılırım inş![]()
teşekkür edrizTamam canım sen bilirsin
Bebişle seni yormayalım![]()
İyiyim canım çok şükürteşekkür edriznasılsın bu arada
nerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyleİyiyim canım çok şükürHava kapalı bu aralar benimde ruhum daralıyor kış bunalımına girdim galiba
Hiç sevmiyorum bu havaları
Sen nasılsın doğuma az kalmış galiba![]()
Gaziantep'teyim canımnerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyle
allah razı olsun canım bugün sabah burası gece giibiydiGaziantep'teyim canımYağsın
Ama ben daralıyorum karanlığı sevmiyorum
Çok geçmiş olsun canım rabbim kaza bela vermesin![]()
Sen seviyormuşsun sorun yokallah razı olsun canım bugün sabah burası gece giibiydi![]()
evet uyumaya bayırılım bugün öglene kadar çıkmadım yataktan çıkmadımSen seviyormuşsun sorun yok![]()
İyi yapmışsın canımevet uyumaya bayırılım bugün öglene kadar çıkmadım yataktan çıkmadımnasıl olsa bebek olunca yatamam diye
![]()
ilk canım benim inşallah uykucu olur bende bebekken çok uyurmuşumİyi yapmışsın canım
İlk bebeğin mi?
Şöyle söyleyeyim hamilelikte ne yaparsan bebek genelde doğunca onu yapıyor .Umarım uykucu olur seni hiç yormaz![]()
İnşaallah canımilk canım benim inşallah uykucu olur bende bebekken çok uyurmuşumbana çekerse yaşadım
![]()
amiin senin var mıİnşaallah canım
Rabbim kolaylıklar versin inşaallah![]()
Benim 3 tane canımamiin senin var mı![]()
maşallah küçükler miBenim 3 tane canım![]()