İkizlerim var 10 yaşındalar, oğlum 4.5 yaşındamaşallah küçükler mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizlerim var 10 yaşındalar, oğlum 4.5 yaşındamaşallah küçükler mi
oww ikiz zordur bebeklikleri falan baya zorlamıştır seni bende ikiz istemiştim ne güzel bi seferde iki taneİkizlerim var 10 yaşındalar, oğlum 4.5 yaşında![]()
Evet canım hamilelik süresi ve sonrası bayağı zor olduoww ikiz zordur bebeklikleri falan baya zorlamıştır seni bende ikiz istemiştim ne güzel bi seferde iki tane![]()
zor tabii ama düşünsene birden büyücekelr sen eşinle ikinci baharını yaşıycanEvet canım hamilelik süresi ve sonrası bayağı zor olduŞimdi büyüdüler farklı zorlukları var
Rabbim gönlüne göre versin![]()
Orası öyle şimdi bile biraz daha rahatımzor tabii ama düşünsene birden büyücekelr sen eşinle ikinci baharını yaşıycan![]()
ohh bide kızlarmış senin sırtın yere gelmezOrası öyle şimdi bile biraz daha rahatımSeneye oğlum anaokulu,kızlar ortaokul
![]()
Sağol canımohh bide kızlarmış senin sırtın yere gelmezmaşallah
![]()
ilk çocuğu kız olan bereketli olurmuş maşallah sende iki tane bende avutayım kendimi benimkide kızSağol canımÇok şanslıyım çok
![]()
Evet canım ilk çocuğu hatta tek çocuğu kız olanlar çok şanslı tabi bu benim fikrimilk çocuğu kız olan bereketli olurmuş maşallah sende iki tane bende avutayım kendimi benimkide kız![]()
şükür rabbim hayırlı evlat etsinde önemli olan oEvet canım ilk çocuğu hatta tek çocuğu kız olanlar çok şanslı tabi bu benim fikrimSen de çok şanslısın
![]()
tecrübeli bir anne olarak sana bikaç soru sorsamAmin canım![]()
Canım hiç sorun yaşamadım emzirirkentecrübeli bir anne olarak sana bikaç soru sorsambirincisi gögüs çatmasını önlemek için önerin var mı birde gaz çıkartmak için önercen bişi var mı
![]()
arkdaşım yeni doğum yaptı gögsü baya kötü olmuş ben hamile kaldımdan bari duştan sonra bebe yağı süreriim ne göbeğim gögsüm çatlamadı emzirirkende çatlasın istemiyorum şimdide bebeğin gazını çıkartamıyor sütü yetmedinde mama veriyor bence mamadan dolayı gaz sıkıntısı varCanım hiç sorun yaşamadım emzirirkenBen ellerimi yıkar,kendi sütümle temzilerdim her emzirdiğimde
Gaz için ben hiç dikkat etmem yediklerime çok inceleyince daha sorun oluyorYemeklerinde kimyon kullan bol bol,Rezene ve anason çayı içebilirsin..
![]()
Canım birde tutma şekliyle alakalıarkdaşım yeni doğum yaptı gögsü baya kötü olmuş ben hamile kaldımdan bari duştan sonra bebe yağı süreriim ne göbeğim gögsüm çatlamadı emzirirkende çatlasın istemiyorum şimdide bebeğin gazını çıkartamıyor sütü yetmedinde mama veriyor bence mamadan dolayı gaz sıkıntısı var
ben çok araştırıyorum bide sen gibi tecrübeli anne buldum aklıma gelenleri soruyorumCanım birde tutma şekliyle alakalıNetten bebek nasıl emzirilir araştır istersen..
Tabiki mama gaz yapıyorMadem mama veriyor bari rezene çayı falan versin mutlaka su vermeli onun yerine bitki çayı versin.
![]()
Sor canım biliyorsam yardımcı olurumben çok araştırıyorum bide sen gibi tecrübeli anne buldum aklıma gelenleri soruyorum![]()
evet çok şükür bakalım bizim bebek nasıl olcakSor canım biliyorsam yardımcı olurum
Ben de çok araştırırım evde bir sürü kitap ve cd var.Kızlardan önce almıştımŞimdi nette herşey var
![]()
Hayırlı,sağlıklı olur seni yormaz inşaallahevet çok şükür bakalım bizim bebek nasıl olcak![]()
amiiin çok teşekkür edrim iyi dileklerin için inşallah iyi olurHayırlı,sağlıklı olur seni yormaz inşaallah
İlk başlarda zor oluyor sonra bir düzene sokunca rahatlıyorsun![]()