• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Ben gidip para sayma makinesinin fiyatlarına bakayım.:KK70:

Görüşmek üzere iyi geceler kızlar.:KK68:

Hahahah bana uyar ama götürene kadar elimde bişey kalmaz o ayrı :KK48::KK48::KK48:
:70: Naylon kap kullanırız kırılma riskine karşı:58:
Sizin pastalar daha güzel oluyor siz yapın ben sayayım siz yorulmayın:KK70:
Hadi beraber yapalım bari, herkes bir pasta yapar siparişler ancak yetişir:rolleyes:

Vuslat Nevoş`u da aldım para sayma işine.Çok heves etti yazık.:KK70:Hem o paraları sayarsa iyi enerji depolar iyi pastalar çıkarır.:KK70:
Evet bak bu yönden düşünmedim ben:27::48:
Evet yazık bana çok heveslendim hiç çok para saymadım:KK70::KK70:
Tamam hep beraber sayalım:19: Ben de saymadım:70:

Korkarım bu iş Zeki Alasya`nın para sayma işine dönecek.:KK70:
Bence de:70:
Sen şimdiden patron havalarına girdin maşaallah:KK8::KK70:
İşte duyduklarımızı test etme zamanı:-)

Ben değilmiydim patron:70:
Çok paragöz çıktın Vuslat.:KK70:
Aa ben mi:eek:

:KK70: Naylon kap kullanırız kırılma riskine karşı:KK58:

Hadi beraber yapalım bari, herkes bir pasta yapar siparişler ancak yetişir:rolleyes:

Evet bak bu yönden düşünmedim ben:KK53::KK48:

Tamam hep beraber sayalım:KK19: Ben de saymadım:KK70:

Bence de:KK70:

Ben değilmiydim patron:KK70:

Aa ben mi:eek:
Tamam birlikte yapalım:rolleyes:
Anlaştık patron sen ol:KK53:

Beni geçti vallahi:KK57::KK70:
Boynuz kulağı geçti:27:

Hepinize iyi geceler bugünlük benden bu kadarr kolay para saymalar :KK48::KK69::KK24::KK24::KK24:
İyi geceler canım, arayı uzatma:36:
Evet ya sorma.:KK53:Neyse paralara alışınca geçer herhalde.:KK70:
:70::70:
Ben gidip para sayma makinesinin fiyatlarına bakayım.:KK70:

Görüşmek üzere iyi geceler kızlar.:KK68:
Uygunundan olsun:48:
İyi geceler canım:36:
Tamam birlikte yapalım:rolleyes:
Anlaştık patron sen ol:KK53:
Anlaştık:27::19:

1yıldır kk dayım.daha şimdi görüyorum yemek yarışmasını.e diyetden kafamızı kaldıramıyoruz ki.peki bir kaç şey anlamadım ama.birinciye hediye ne olacak?bi r de biz başlık açıcaz ama 22aralıkta mı aktiv edilecek.nasıl yapılacak bu anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim

1yıldır kk dayım.daha şimdi görüyorum yemek yarışmasını.e diyetden kafamızı kaldıramıyoruz ki.peki bir kaç şey anlamadım ama.birinciye hediye ne olacak?bi r de biz başlık açıcaz ama 22aralıkta mı aktiv edilecek.nasıl yapılacak bu anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim
22 Aralık tarihine kadar çorbayı yapıp konu açıyoruz, 22 Aralık ta oylama başlıyor.
Her yarışmada farklı bir hediye veriliyor, geçen yarışmada tatildi mesela, ama bu yarışmada hediye süpriz, bizde bilmiyoruz :))

22 Aralık tarihine kadar çorbayı yapıp konu açıyoruz, 22 Aralık ta oylama başlıyor.
Her yarışmada farklı bir hediye veriliyor, geçen yarışmada tatildi mesela, ama bu yarışmada hediye süpriz, bizde bilmiyoruz :))
Çok teşekkür ederim canım.ben azeriyim,imkan bulursam size super bi çorba yapa bilirim.ama imkan bulurmuyum bilmem...

Back
X