Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptınız mı çorbanızıÇok güzel sunumlar var ya benimki sönük kalacak![]()
Yarın yapıcam çorbam lezzetli onda sıkıntı yok ama şöyle güzel görünse hiç fena olmazYaptınız mı çorbanızıSize öyle geliyor olabilir
![]()
Güzel görünür görünürYarın yapıcam çorbam lezzetli onda sıkıntı yok ama şöyle güzel görünse hiç fena olmaz
Adra beni gibertirBak meg le iddialaşma yabancı siteden bulur
Meg bul hadi![]()
Bulamazsın bulamazsınAdra beni gibertir![]()
Pek bir Azmettirici gordum seniBulamazsın bulamazsın
Hadi Efser'in çorbayı tahmin et![]()
Seni kızdırmak istemiyorumPek bir Azmettirici gordum seni![]()
O zamana kadar Efser ekler diğerleri düşünsün.Tabletten foto eklemek zor,birazdan eve ışınlanıcam ve laptoptan çorbaları eklerim o zaman![]()
Öyle düşünme eminim çok güzel görünürYarın yapıcam çorbam lezzetli onda sıkıntı yok ama şöyle güzel görünse hiç fena olmaz
Birşeycik yapamaz biz varız arkandaAdra beni gibertir![]()
Ne zaman ekleyecek kiSeni kızdırmak istemiyorum
O zamana kadar Efser ekler diğerleri düşünsün.![]()
@Dilaraginosss olduBir cesaret edip katılıcam makarnayı da yaptım ama yetişemedim
makarna yarışmasının birincisi kim oldu ?
Ay çorbalar yarışmasına da katılacak galiba profilinde çorba var@Dilaraginosss oldu![]()
Kadrolu yarışmacı o katılır tabi.. Onsuz olur mu hiçAy çorbalar yarışmasına da katılacak galiba profilinde çorba var
benim oyum da kendisineydi
Şuan ekliyorÖyle düşünme eminim çok güzel görünür
Birşeycik yapamaz biz varız arkanda
Ne zaman ekleyecek ki![]()
Ödül sürpriz ama güzel bir hediye olur orasını merak etmeyinÇorbalar yarışmasının ödülü ne göremedim![]()
Saat 8'de burdan çıksam 8'i 5 gece evdeyim.Seni kızdırmak istemiyorum
O zamana kadar Efser ekler diğerleri düşünsün.![]()
İş yeri evin altinda bizim