- Emoji Skoru
- 60.018
- Puanlar
- 798
Aaaa katilabilrim o zaman. Ben bu pazar bitiyo saniyodumHaftaya pazar canım daha 1 hafta var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa katilabilrim o zaman. Ben bu pazar bitiyo saniyodumHaftaya pazar canım daha 1 hafta var![]()
Neymiş benim cümlelerim.Hemde senin cümlelerinle çorbayı anlatırım vallahi aynısı olur
Neyse başka bir kategoride yine dayanamaz bize katılır.![]()
Son kararın mi??Aaaa katilabilrim o zaman. Ben bu pazar bitiyo saniyodum![]()
Tabi katılabilirsinAaaa katilabilrim o zaman. Ben bu pazar bitiyo saniyodum![]()
Çocukları anneme bırakırımNeymiş benim cümlelerim.Sen üç çocukla dünya turuna çıkamazsın zaten.
![]()
Agzimdan çıkacak herseyi aleyhimde delil olarak kullanirsin sen şimdiSon kararın mi??
Kullanıyorumda ne oluyor sanki.. Sen yine yolunu buluyonAgzimdan çıkacak herseyi aleyhimde delil olarak kullanirsin sen şimdidusuneyim biraz
![]()
Bu Adra nereliydi bakemSenin için bulamaz dediler.. Hadi pişman et dediklerine![]()
Kafam rahat olsun en azindanKullanıyorumda ne oluyor sanki.. Sen yine yolunu buluyon![]()
Deliller var elimizde daha dönüş yapamazsınAgzimdan çıkacak herseyi aleyhimde delil olarak kullanirsin sen şimdidusuneyim biraz
![]()
Provakotör seni.Senin için bulamaz dediler.. Hadi pişman et dediklerine![]()
Sende mı hemsoommmDeliller var elimizde daha dönüş yapamazsın![]()
Katılma tadına tuzuna bak dedim sen illa katılacağım dedin kanıtlarım hatta şahitlerim varSende mı hemsoommm![]()
Haayyy cenemeeKatılma tadına tuzuna bak dedim sen illa katılacağım dedin kanıtlarım hatta şahitlerim var![]()
Performansında düşüklük varBuldum laz corbası![]()