Anlatsana fıkra anlatıyımmı nevreste: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatsana fıkra anlatıyımmı nevreste: )
herkeze GÜNAYDIN Yeni bir güne ve çaya BİSMİLLAHEki Görüntüle 1348412
çay candır cann ahh bide sen onun tarlasını görecen kokusunu duyacan ahada kendisiGünaydınlar çayda hazır ne güzell![]()
çay candır cann ahh bide sen onun tarlasını görecen kokusunu duyacan ahada kendisiEki Görüntüle 1348414
meraba çayçay candır cann ahh bide sen onun tarlasını görecen kokusunu duyacan ahada kendisiEki Görüntüle 1348414
Hamdolsun iyyim bendeİyiyim teşekkürler,sen nasılsın![]()
Iyiyim sukur canimharbicim nasılsın canımm
günaydın canım, nasılsın ?
günaydın hanımannem nasılsın görüşemiyoruz bu aralar teknik sorunlarım var daa![]()
![]()
Bi daha Günaydın oldu dimiGünaydınlar bu arada![]()
ah ah o koku zahmetlidir kesimi emek ister işçilerle girerler annemler işin içine ama hani o yeşillenmeye başlar yaa işte o kokusu...
Bi daha Günaydın oldu dimi
Bende bergamot luya bayilirdim lakin hamilelikten tiksindimBirde bergamot kokusuna bayılırım mis gibii ohhh..
Oldu oldu![]()
Bende bergamot luya bayilirdim lakin hamilelikten tiksindim
olduda ben yine uyuyamadimesim sağolsun usutmus ona baktim
Dun kizimi gordum sukur sonunda bi yuzunu gosterdi ama ciktida pek belli olmadi![]()
Allah razı olsun canimmDoğumada çok az kalmış,sağlıcakla kucağına alırsın inşallahoğlak burcu olacak büyük ihtimalle birazda inatçı olurlar..Kızımmda oğlak çünkü..
Teşekkür ederimoyum erzincan çorbasına gitti.
böyle iyi olmuş. kimin yaptığını görmeden daha objektif olur.
gerçi ben hep objektif oy verdim