- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
evet yalnızım zaten yalnız kaldımda girebiliyorum eşim pek kıskançEvde yalnızsın o zamanBizde çay içiyoruz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yalnızım zaten yalnız kaldımda girebiliyorum eşim pek kıskançEvde yalnızsın o zamanBizde çay içiyoruz
![]()
Ben varımBugün kimse yok![]()
Zamanla düzelir canımevet yalnızım zaten yalnız kaldımda girebiliyorum eşim pek kıskançarkdşımın bebeği kakasını yapamıyor da onun için bişiler bakıyorum sende hiç böle bi problem olmuş muydu
Nasılsın PinkomBen varım![]()
Iyiyim üstat sen nasılsın? Tolini kaçırmışsınNasılsın Pinkom![]()
denemiş masaj yaparak yaptırıyor bende baya baktım çok bişi yokZamanla düzelir canım
Zeytinyağı verebilirsiniz bir-iki damla![]()
Hoşbulduk canım elektrik anca geldihoşgeldin![]()
iyi bari canım kurabiye yaptım gelHoşbulduk canım elektrik anca geldi![]()
Iyiyim üstat sen nasılsın? Tolini kaçırmışsın![]()
Zeytinyağını ılıtıp onunla karın ,kasık kısmına masaj yapsındenemiş masaj yaparak yaptırıyor bende baya baktım çok bişi yok
Anammm görmedim bakayım napmış yine böcükİyiyim canım çok şükür.
Sen Enlerde yazdığını gördün müGidip bak birlikte dövelim
![]()
bunuda söyliyim denesin ayyy bebeklerin derdi hiç bitmiyoZeytinyağını ılıtıp onunla karın ,kasık kısmına masaj yapsın![]()
Sabah yakaladımAnammm görmedim bakayım napmış yine böcük![]()
Evet canım 7-8 ay bu sıkıntıları var,sonra diş sıkıntısı başlıyor.Daha sonra 2 yaş depresyonubunuda söyliyim denesin ayyy bebeklerin derdi hiç bitmiyo![]()
Senin açtığın konuda görmeyeceğimizi mi düşünmüşSabah yakaladımGörmeyiz zannetmiş
![]()
ayhh çok zor rabbim kolaylığını verir inşallahEvet canım 7-8 ay bu sıkıntıları var,sonra diş sıkıntısı başlıyor.Daha sonra 2 yaş depresyonu![]()
Bundan sonra sen uyumadan uyumuycam, her adımını takip etcem@Margarikotinpinkstrap @Efser @adra @HanimKelesimiGetir @EnHarbiKiz
Nevreste bu kişileri papua yenıgıneye (oranın nere oldugunu anladın sen) yollarsan oyum sana @Mune
![]()
Ben sabah Meg'in mesajını gördüm arkadaş aktivitelerimde dikkatimi çektim bir baktım tolin yaramazlık yapmış.Senin açtığın konuda görmeyeceğimizi mi düşünmüş
tolin zeki kızdır gözümüze sokmak istemiştir o onu![]()
Verir canım merak etmeayhh çok zor rabbim kolaylığını verir inşallah