- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Hiç rahat durmuyor kız ayBen sabah Meg'in mesajını gördüm arkadaş aktivitelerimde dikkatimi çektim bir baktım tolin yaramazlık yapmış.Tamamen tesadüf gördüm
Tabi göreceğimizi biliyordur![]()
Kurt var içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç rahat durmuyor kız ayBen sabah Meg'in mesajını gördüm arkadaş aktivitelerimde dikkatimi çektim bir baktım tolin yaramazlık yapmış.Tamamen tesadüf gördüm
Tabi göreceğimizi biliyordur![]()
Kurtlar varHiç rahat durmuyor kız ay
Kurt var içinde![]()
inşallah canım en kolay zamanları şimdi bakalım benim kız nasıl olcakVerir canım merak etme![]()
Elektrik yoktu bütün gün boş boş oturdum, çok sıkıldım eşim gelince geldi elektrik teKurtlar var
Sen ne yaptın bugün![]()
Kızlar akıllı oluyorlar.inşallah canım en kolay zamanları şimdi bakalım benim kız nasıl olcak![]()
HoşgeldinSelamın hello şekerler![]()
Elektrik olmayınca birşey yapılmıyorElektrik yoktu bütün gün boş boş oturdum, çok sıkıldım eşim gelince geldi elektrik te
Sen naptın görüşemedik![]()
Hoşgeldin AblamSelamın hello şekerler![]()
selam canımSelamın hello şekerler![]()
ay inşallah bana çekerse yormaz ama babmıza çekerse işte o zman ben biteriöKızlar akıllı oluyorlar.Seni hiç yormaz inşaallah
![]()
:) Valla tek işime gelen yanı yemek yapmadım. Ne olacak ki zaten hergün bir öncesinin tekrarıElektrik olmayınca birşey yapılmıyor
Benim eşim evdeydi öğlene kadar uyudu bende toparladım,sonra yemek falanKlasik birgün yani
![]()
İlk zamanlar zorlanırsın sonra iyi olur inşaallahselam canım
ay inşallah bana çekerse yormaz ama babmıza çekerse işte o zman ben biteriösize dert yanarım artık
![]()
Öyle canım bir değişiklik yok:) Valla tek işime gelen yanı yemek yapmadım. Ne olacak ki zaten hergün bir öncesinin tekrarı![]()
Hoşgeldin Ablam![]()
selam canım
ay inşallah bana çekerse yormaz ama babmıza çekerse işte o zman ben biteriösize dert yanarım artık
![]()
Nasılsın AblamHoş gördüm nevoşum sağol
Selamlar![]()
Nasılsın Ablam![]()
amin inşallah topiğin mnik üyesini büyütürken artık yardımlarınızı eksik etmezsiniz dmiiiİlk zamanlar zorlanırsın sonra iyi olur inşaallah![]()
nber canım nasılsınHoş gördüm nevoşum sağol
Selamlar![]()
Birşeyler kaçırdım galiba ne olduİyiyim şekercim sağol,bugün çok eğlemceliydi kk sorma![]()
Elimden geldiği kadar yardımcı olurum canımamin inşallah topiğin mnik üyesini büyütürken artık yardımlarınızı eksik etmezsiniz dmiii
nber canım nasılsın![]()