- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Kız sen geldiğimden beri meydan okuyorsun.İlk sen meydan okudun ama sunumu çok süper olacakmışta
Kurabiyeni yerim senin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen geldiğimden beri meydan okuyorsun.İlk sen meydan okudun ama sunumu çok süper olacakmışta
Kurabiyeni yerim senin![]()
Adam buna fırsatçılık bu yaptığın demiş
Buda ama çok kokuyor değer gibi birşey dediydi![]()
Nevoş bu Pinko çok tehlikeli.Ne yaptı bu adra sana bu kadar yüklenme arkadaşıma![]()
Adracım benim 1.liğim senin birinciliğin, lafımı olur bunların aramızda, kendi hanene ekle bunudaKız sen geldiğimden beri meydan okuyorsun.Neyse heyecanına veriyorum.
![]()
Amin amin sen ona neler çektirdiğimi bilsen var yaNevoş bu Pinko çok tehlikeli.Beni senden kıskanıyor.
Allah kocasına sabır versin.
![]()
Hah doğru yolu buldun sonunda.Adracım benim 1.liğim senin birinciliğin, lafımı olur bunların aramızda, kendi hanene ekle bunuda
Kardeş sayılırız biz![]()
Amin amin sen ona neler çektirdiğimi bilsen var ya
Bi gün maç izlerken takımı gol attı, döndü annesine sarıldı, annesi geri çekilde git karına sarıl diyeO kadar korkutmuşum kvdeyi
![]()
Vahh kadına.Amin amin sen ona neler çektirdiğimi bilsen var ya
Bi gün maç izlerken takımı gol attı, döndü annesine sarıldı, annesi geri çekilde git karına sarıl diyeO kadar korkutmuşum kvdeyi
![]()
Ben o gelinlerden değilim, Allah var benim kv çok iyiVahh kadına.Bir de konu açarlar kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı diye.
Gelinler fesat halbuki.
![]()
Çok şanslısınBen o gelinlerden değilim, Allah var benim kv çok iyiBilinçli bi kadın, oğlunu mutlu etmenin yolunun beni mutlu etmek olduğunu biliyor
![]()
Bilinçten değil de oğlundan olmamak için kadın gönlünü hoş tutuyor işte.Eli mahkum.Ben o gelinlerden değilim, Allah var benim kv çok iyiBilinçli bi kadın, oğlunu mutlu etmenin yolunun beni mutlu etmek olduğunu biliyor
![]()
ac kulaklarını kankacan
Hoşgeldin Meg.Duydunuz mu beni bakkimm![]()
HoşgeldinnDuydunuz mu beni bakkimm![]()
Amin İnşallahÇok şanslısınAllah bozmasın
![]()
Orasını bilemem, iyi davransındaBilinçten değil de oğlundan olmamak için kadın gönlünü hoş tutuyor işte.Eli mahkum.![]()