- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
ben herkesi gerçekten yürekten kutluyorum çok güzel tariflerdi gerçekten .olsa da içsem dediğim çorbalardıııOyumu pinke verdim,ekmek arası çorbasına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben herkesi gerçekten yürekten kutluyorum çok güzel tariflerdi gerçekten .olsa da içsem dediğim çorbalardıııOyumu pinke verdim,ekmek arası çorbasına![]()
ben herkesi gerçekten yürekten kutluyorum çok güzel tariflerdi gerçekten .olsa da içsem dediğim çorbalardıııben,mde oyum gitsin bakalım
![]()
yeni kategoriye geliyomusun hanımanne ?Hepsi çok güzeldi,emek var yani tebrik ediyorum arkadaşları![]()
mikicim nabergünaydın hayırlı cumalarrrr![]()
iyiyim canım sen nasılsınmikicim naber![]()
günaydın hayırlı cumalarrrr![]()
yeni kategoriye geliyomusun hanımanne ?![]()
nasılsın ablaGünaydın mikimiki
Gelirim herhalde araştırma yapayım biraz![]()
iyiyim canım sen nasılsın
tatile gittin mi ne yaptın![]()
gel gel hanımanne döktürürsün senGünaydın mikimiki
Gelirim herhalde araştırma yapayım biraz![]()
ee belli bir süre yok muyok canım benim henüz gitmedim,çalışıyoruz hala iş durmabdı malesef
gel gel hanımanne döktürürsün sen![]()
var canım.. dolmadı sürem dahaee belli bir süre yok mu![]()
hiii iyi bakalım ee napıyonvar canım.. dolmadı sürem daha![]()
nolsun canım iş güç soğuk havalar.. başkada bişi yok .. sen neler yapıyosun baya oldu görüşemiyoruzhiii iyi bakalım ee napıyon![]()
nasılsın abla![]()
yok canım benim henüz gitmedim,çalışıyoruz hala iş durmadı malesef
gel gel hanımanne döktürürsün sen![]()
aynen öyle galiba kurabiyeler kazancak , e sende de vardır anne tarfleriİyiyim sağol bişiler atıştırıyorum şimdi
Diyorsun yaniiiii![]()
aynen öyle galiba kurabiyeler kazancak , e sende de vardır anne tarfleri![]()
ay annem de senin gibi ,artık pasta börek yapmıyorCidden yok bizde pek kurabiye pişmez,eskisi gibi pasta çörek yapmıyorum artık![]()
ay annem de senin gibi ,artık pasta börek yapmıyor![]()
aynen görüşemiyoruz ama aynı yaa değişen bişey yok ki iş güçnolsun canım iş güç soğuk havalar.. başkada bişi yok .. sen neler yapıyosun baya oldu görüşemiyoruz![]()