- Emoji Skoru
- 13.418
- Puanlar
- 823
Napalım artık.Yoklama alındı artık cok gec![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napalım artık.Yoklama alındı artık cok gec![]()
Durman hataSelam Pinko.Napıyosun?
Elimi çabuk tutayım bari.![]()
Neden azcikNapıyorsunuz azıcık vaktim var bakıp kaçayım dedim
Hele nevoş hiç yok.. Devamsızlk yapmayın artık hep beni yok yazıyolardı haha bgn ben yakaladmNapalım artık.![]()
Nevoş seni mi bıraktı yerine?Hele nevoş hiç yok.. Devamsızlk yapmayın artık hep beni yok yazıyolardı haha bgn ben yakaladm![]()
:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benıNevoş seni mi bıraktı yerine?![]()
yok bugun hiç görmedım nevoşu ben beni yok yazıyolar dıye ben kendım kondum nevoşun yerıne ve kendi topiğinde onu bile yok yazdım:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benı![]()
O zaman sen de fazla kaybolma buradan.:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benı![]()
O zaman sen de fazla kaybolma buradan.Nevoş`un işi vardır.Yoksa gelmemezlik etmez.
![]()
İyi bari.Ben buralardayım gelsin mazeretıne gore yoklamayı bıdaha dusunurum artık![]()
Mezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelimKızlar gelecek kategoriye bir el atın.Eşitlendi durum.Resim kesim koyun.
Ben tabletten yapamıyorum o işi.Mezeler çalışıyor bakın.
Kulis yapın biraz.
Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumuMezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelim
tolin e devredelim orayı![]()
Yarım saat sonra söylüycemDurman hata
Neden azcik![]()
Hangi kategoriye verirsen o kategoride yarışacaksın.Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu![]()
TamamYarım saat sonra söylüycem![]()
NedenmişBende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu![]()
Tamam,mezeler kolayHangi kategoriye verirsen o kategoride yarışacaksın.![]()
Zaten seni sabote etmek için öyle yaptimNedenmiş
Meze olursa katılmaya bilirim, katılacakları kategoriye oy verseler süper olur![]()
Tamam o zaman ben de geri çekiyorum mezelere vereceğim seni pek istekli gördüm yarışmaya katılmak için..Tamam,mezeler kolay![]()
Şaka yaptim amaTamam o zaman ben de geri çekiyorum mezelere vereceğim seni pek istekli gördüm yarışmaya katılmak için..![]()