Oyunu değiştirmişsin amaŞaka yaptim ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunu değiştirmişsin amaŞaka yaptim ama![]()
Katılmamı istemiyor musunZaten seni sabote etmek için öyle yaptim![]()
Ben senden tırsıyorum nevos,geri adım atiyorumOyunu değiştirmişsin amaO yüzden mezelere katılıyorsun..
![]()
EvetKatılmamı istemiyor musun![]()
Şaka yapıyorum neyimden tırsıyorsun,kimi zorla yarışmaya soktumBen senden tırsıyorum nevos,geri adım atiyorum![]()
Ne zararım var, eğleniyorum şuradaEvetbu ne böyle her yarışmadasin
![]()
Illa kırbaçlamak gerekmiyor nevoscugum,manevi baskı yapiyonŞaka yapıyorum neyimden tırsıyorsun,kimi zorla yarışmaya soktumSen ne istiyorsan onu işaretle canım katılım olmazsa ben ve Efser burda hazırız 3 kişide buluruz
![]()
Pinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmayaNe zararım var, eğleniyorum şurada![]()
Şaka yapıyorum kusum yaNe zararım var, eğleniyorum şurada![]()
Bak yine duygu sömürümü yaptım dayanamadınIlla kırbaçlamak gerekmiyor nevoscugum,manevi baskı yapiyoneğer katılım olmazsa kategori ne olursa olsun,senin için katilirim bende
![]()
Baskın bir karaktersin nevos kabul etPinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmaya![]()
Seni seviyoruz çünkü canım hemsoommBak yine duygu sömürümü yaptım dayanamadınBu konuda haklısın bana dayanamıyorsunuz
![]()
Yoo cazibeni kullanarak yarışmaya sokuyorsunPinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmaya![]()
Bilmem artık yapın işte birşeyler.Mezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelim
tolin e devredelim orayı![]()
Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu![]()
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimBaskın bir karaktersin nevos kabul et![]()
Eşsiz cazibeme dayanamıyorsunuz o zamanYoo cazibeni kullanarak yarışmaya sokuyorsun![]()
Ben de sizi seviyorum..Ben şansımı deniyorum yoksa istediğiniz ölçüde istediğiniz kadar katılabilirsiniz..Seni seviyoruz çünkü canım hemsoomm![]()
Tabi kiEşsiz cazibeme dayanamıyorsunuz o zaman![]()
Tamam canımTabi ki
Gelcem ben birazdan![]()