Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu anketın sayfasını ben bulamadım ya:STolin sana mesaj yazdım ankette.![]()
Çorbaların sıralı olduğu sayfada.Yemekteyiz Soframız Benim Mutfağıma tıkla.Yemek kategorisi ne olsun diye başlık var.Bu anketın sayfasını ben bulamadım ya:S
Noldu yaaa
estağfurullah nevoscum ne rahatsızlıgiVerdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim![]()
Ben de sizi seviyorum..Ben şansımı deniyorum yoksa istediğiniz ölçüde istediğiniz kadar katılabilirsiniz..
Bu bana yapıştı çıkmıyor![]()
Teşekkür ederim canımNoldu yaaa
estağfurullah nevoscum ne rahatsızlıgi
![]()
Ayyy insallahhhTeşekkür ederim canım
Şubat tatilinde buluşma yapacakmıyızEfser, sen, ben
![]()
Yok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukAyyy insallahhhben %90 geliyorum antebe bir aksilik olmazsa
![]()
Antebe gidersek zaten gideriz malatyaya. Kac km sanki,o kadar yol gelip malatyaya gidilmez miYok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukBen 23 Ocak'ta gidiyorum sen gidecek misin?
![]()
Bensiz buluşmanın tadımı olurYok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukBen 23 Ocak'ta gidiyorum sen gidecek misin?
![]()
Tatlı yeriz bizdeBensiz buluşmanın tadımı olur![]()
Olmaz tabikiBensiz buluşmanın tadımı olur![]()
Pinko'nun yerine miTatlı yeriz bizde![]()
Zıkkım ye demek istemiyorumTatlı yeriz bizde![]()
Buluşmayın o zamanOlmaz tabiki![]()
Aynen hemsomPinko'nun yerine mi![]()
Hele bi de bak noluyorZıkkım ye demek istemiyorum
Buluşmayın o zaman![]()
Mesaj tekrarıAynen hemsomdiyarbakır kadayifcisi var malatyada ay çok güzel,oraya gideriz hemde
![]()
Özelden diyecem, hanımefendi kimliğimi sarsamam burdaHele bi de bak noluyor![]()
Allah allahÖzelden diyecem, hanımefendi kimliğimi sarsamam burda![]()
Sıkıyorsa yapAllah allahkendini göz ardı ettirtme bana
![]()