Gelecek misin onu söyle1 saat geçmiş konuşmanızın üstünden ne zaman diyecektiniz acaba
Nevreste hanım akrebi bi araştırın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecek misin onu söyle1 saat geçmiş konuşmanızın üstünden ne zaman diyecektiniz acaba
Nevreste hanım akrebi bi araştırın![]()
Ben 2 hafta ordayım canımYok canım ya belli değil ışte. Amcamin kızı ankarada onla aynı anda malatyaya geçmeyi planladık. Ama eşi polis izini ne zaman alırsa o zaman gideceğiz.
Ohh ohhh çok iyiBen 2 hafta ordayım canım![]()
Onu burdan demeyeyimResim göndermeyen?![]()
Keşke gelebilsem ya çok uzak, bizim öyle iznimiz yok kiGelecek misin onu söyle![]()
Inşallah bu sene Şubat tatili vermezlerBen 2 hafta ordayım canım![]()
Anladim ben onuOnu burdan demeyeyim
Keşke gelebilsem ya çok uzak, bizim öyle iznimiz yok ki![]()
Hasedinden orta yerinden catlayacaksin şimdiInşallah bu sene Şubat tatili vermezler![]()
Ohh ohhh çok iyikiskananlar catlasin
![]()
Seninle başka bir zaman görüşürüz inşaallahOnu burdan demeyeyim
Keşke gelebilsem ya çok uzak, bizim öyle iznimiz yok ki![]()
Yazık bize dört gözle bekliyoruzInşallah bu sene Şubat tatili vermezler![]()
Özelden konuşsaydınız madem neden ortada konuşuyorsunuzHasedinden orta yerinden catlayacaksin şimdi![]()
Ama o zaman buluşmayın, Ailene git sadece
Seninle başka bir zaman görüşürüz inşaallah
Yazık bize dört gözle bekliyoruz![]()
O zaman ne anlamı kalırdı ki ? Nasıl catlatacaktik seniÖzelden konuşsaydınız madem neden ortada konuşuyorsunuz![]()
Ya kizimmm sananeeeeeAma o zaman buluşmayın, Ailene git sadece![]()
Seninle başka bir zaman görüşürüz inşaallah
Yazık bize dört gözle bekliyoruz![]()
Biz Efser'le 2 defa buluştuk hatta resim var sayfamda gördün müAma o zaman buluşmayın, Ailene git sadece![]()
Biz seninle özelden konuşalımO zaman ne anlamı kalırdı ki ? Nasıl catlatacaktik seni![]()
Ne acilMargarikotin acil demiş
![]()
Neyi varmışMargarikotin acildeymiş
![]()
Ne acil![]()
kalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onuNeyi varmış![]()
Ayy ne oldu ki acabakalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onu![]()
Yok canım öyle bir şey değilAyy ne oldu ki acabapanik atağı mi vardı?