Ayy çok geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..kalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..kalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onu![]()
Kalbinde bir sorun mu vardi? Haber alınca yaz lütfen,merak ettimYok canım öyle bir şey değil![]()
Bu oylama da daha çok mu oy kullanıldı? Bana mı öyle geliyor?Biz Efser'le 2 defa buluştuk hatta resim var sayfamda gördün müHarbi ilede görüşelim ne var
Biz seninle özelden konuşalım![]()
Öyle oldu canım bayağı oy kullanıldıBu oylama da daha çok mu oy kullanıldı? Bana mı öyle geliyor?
Bence de :)Öyle oldu canım bayağı oy kullanıldıResimli olması avantaj olmuş olabilir
![]()
Pembe cadi herkese kurabiyelerin resmini atmissin bi ben kalmışımBence de :)
Ne Kurabiyesi:) Sen nerden biliyon attığımıPembe cadi herkese kurabiyelerin resmini atmissin bi ben kalmışım![]()
Yazmıştın geçen burda. Netim gitti geldi yazım iletilmedi. Şimdi aklıma geldi deNe Kurabiyesi:) Sen nerden biliyon attığımı![]()
Nevoşum diyorum ki, kategori için oy toplamak serbest miÖyle oldu canım bayağı oy kullanıldıResimli olması avantaj olmuş olabilir
![]()
Çok uyanık vallahiNevos eşimden sana teklif '' corbayla,kurabiyeyle ugrasmayin. Evde adana durum,icli kofte,mangal yapma yarışması düzenleyin. Harbi de katilcak ''uyanık mi ne
![]()
Benim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasınÇok uyanık vallahi
Bak eşinde benden yana,yemek ve zor kategoriler olursa halay başı sen olacaksın![]()
Tembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorumBenim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasın![]()
Elini ayağını opim abla yapma etmeTembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorum![]()
Benim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasın![]()
Tembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorum![]()
Yemek yapacaksın canım korkmaElini ayağını opim abla yapma etme![]()
YapamaammmYemek yapacaksın canım korkma![]()
Güzel de öldüğüne sevinmeselermiş iyimiş:)Bunu dinlemiştim çok güzel![]()