Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet düz yazamıyor, sen tersi de beceriyorsun
http://fliptitle.com/Millet düz yazamıyor, sen tersi de beceriyorsun![]()
Güzelmiş
ellacım bende kıyamam.Allah açlıkla terbiye etmesinKıyamam ki ben acıktım diyene.
Benim çocuğa öğle yemeģi hazırlıyorum, kurabiyede var. Göndereyim mi![]()
Oyna pinkim ama çarpmasın sonraGüzelmiş
Benimkine gün içinde ters yazıp yollayıp, devreleriyle oynayayım![]()
Birşeycik yapamaz ablacım, ben onu iyi terbiye ettimOyna pinkim ama çarpmasın sonra![]()
@pinkstrap ile o kadar dert yandık ki, kıyamadınız bize dimiOy tşk ederim.Ben abla olayımda vereyim olmazmı:)
Hakikaten ha.. Bugün ne pişirsem derdim başlayacak birazdan@pinkstrap ile o kadar dert yandık ki, kıyamadınız bize dimi![]()
Benim ilk tur başladı bileHakikaten ha.. Bugün ne pişirsem derdim başlayacak birazdan![]()
Kıayamamki zaten@pinkstrap ile o kadar dert yandık ki, kıyamadınız bize dimi![]()
Ben çorba yaptım pilav ve karnabahar var bide ablam gelecek kk yada o gidince gelirim artık:)Hakikaten ha.. Bugün ne pişirsem derdim başlayacak birazdan![]()
Kıayamamki zaten
Ben çorba yaptım pilav ve karnabahar var bide ablam gelecek kk yada o gidince gelirim artık:)
Tamam ablacım, çok yorma kendiniKızlar kk açık ama kapı çalınınca kapatabilirim haberiniz ola:)
Canım seni burda görmek çok güzelUzun süre sonra oy kullanicam bu bolumde
oyum miss gibi eriste çorbası ile hemserime
herkesin ellerine saglik![]()
Bdv de geyiktenHarbi neden banlandı yaa![]()
Niye ki çorba iyi değil mi?Son diyetisyen görüşmemde verilen listede çorbamı çıkardı![]()