- Emoji Skoru
- 47.061
- Puanlar
- 798
Dök ablam DökBeklesin bakalım nelerini dökecem ben onun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dök ablam DökBeklesin bakalım nelerini dökecem ben onun![]()
yok nenem hıc yakmadı valla nevoşun kınası nede olsaYakmıştır kızz kına acıdımı yafrummmm![]()
yok nenem hıc yakmadı valla nevoşun kınası nede olsa![]()
sıra sanada gelecek hain nene hiç merak etmeBide benim kınamı yak istersen,fizana yol alırsın![]()
sıra sanada gelecek hain nene hiç merak etme![]()
bekle bekle bak gordunmu bugun nevoşla harbıye nolduuuuu işte sende oyle olacanŞehvetle bekliyorum![]()
Bu gece çok kaşındın, bi dur nefes alkanka harbıye el salladım![]()
nevoş yavaş yavaş gelıyo zaten korkuyorumBu gece çok kaşındın, bi dur nefes al![]()
bekle bekle bak gordunmu bugun nevoşla harbıye nolduuuuu işte sende oyle olacan![]()
bana bişey olmazzzzzz sarkmış gıdından öpüyorum nenemTam tersi olmasın![]()
Sen o gıdığa kurban olbana bişey olmazzzzzz sarkmış gıdından öpüyorum nenem![]()
gurban olurum beeeee boyle neneye can gurbannnSen o gıdığa kurban olcebimden çıkartırım seni ufaklık
![]()
neden hemen geldın ya hevesımı kursagımda bıraktın haın nevoş daha 12 de zenne cıkıcaktıTolin kına yakıyor muşsun:)Çok sevinme dönüşüm muhteşem olur.Birlikte düğün yaparız![]()
Tolin kına yakıyor muşsun:)Çok sevinme dönüşüm muhteşem olur.Birlikte düğün yaparız![]()
gurban olurum beeeee boyle neneye can gurbannn![]()