Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
babam para verdi dediki git bi bilet al belkı sana cıkar dedı bende dedımkı bana cıkarsa sana vermem ama haaa dedım cocuga bak parasını benım verdıgım bıletten ıkramıye cıkıyo bana vermıyo babası ogluna bağ bağıslamıs oğlu bi salkım üzümü cok görmüş dedi
babam para verdi dediki git bi bilet al belkı sana cıkar dedı bende dedımkı bana cıkarsa sana vermem ama haaa dedım cocuga bak parasını benım verdıgım bıletten ıkramıye cıkıyo bana vermıyo babası ogluna bağ bağıslamıs oğlu bi salkım üzümü cok görmüş dedi