• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kis geldi napcam

sitesakini

Lakin biraz sakin..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
474
869
33
33
Meraba Arkadaşlar
Ben bu yaz ferace giydim hep. Giymeye başladıktan sonra kendimi feracenin içinde çok mutlu hissettim. Hep aynı şeyi giymekten sıkılırım diye dusunuyodum ama hiç öyle olmadi:KK54: simdi kis geldi feraceyle donarimmecbur kaban giycem. Ama kabanla da okulda duramam. Disarisi eksi bilmem kac icerisi normal. Ama iste okula gelince de cikarmak istemiyorum. Nasil yazin hem disarda hem okulda hep feraceyle durduysam kisin da oyle yapmak istiyorum. Nasil bise alsam ne yapsam ne etsem bilemedim:KK51:

Canım ben bu kış motumun altına uzun uzun ceketler,yelekler aldım çok şık şeyler var avm lerde 6 tane falan aldım onları değişik değişik giyicem işyerınde

Heleteğin post: 43464496 .!.:
Canım ben bu kış motumun altına uzun uzun ceketler,yelekler aldım çok şık şeyler var avm lerde 6 tane falan aldım onları değişik değişik giyicem işyerınde
Peki onlar etegin üstünde güzel duruyor mu. Ben etek giyiyorum da sanki onlar hep pantolon ustuneymis gibi geliyo bana. O yüzden hiç bakmamistim

Kışlık ferace aldım, yazlık olanın üzerine kışlık olanı giyip gelicem sonra kışlık olanı çıkarıp yazlık ile durucam iş yerimde

sizin oralarda havalar kışın nasıldır bilemem ama teyzem yine yazın giydiği gibi bir ferace omuzlarınada şal örtüyordu değişik değişik güzelde oluyordu bence.bacaklarınız içinde kalın taytlardan alıp giyebilirsiniz.

Ferace yerine mevsimlik hatta kışlığa yakın rahat hoş.bi pardesüde giyinebilirsiniz

Back
X