dogalgaz sabası....Bir odada soba var dogalgaz 200 geliyor nasil oluyor ya... eviniz sobali mi dogalgazi nerde kullaniyorsunuz?
Ideal sicaklik 22-23 .
:))) sanırım sıcagı cok severim bazı oturmalar gideriz pinti ev sahipleri acmazda buz tutar bi mazaretle 1 saatte cıkarım ordan en azındna oda 28 falan olmalı yanii suan bakıyorum dereceye 32.1 diyo ii yani icersi o kadar sıcak degill33 mu ?
isilik olmazsaniz iyi
benim ev gunduz 20 gece 19 derece
tabi ben 22 olsun istiyorum ama kombi bozuk galiba ayarladigim isiya gelmiyor ev
16 18 mi gecenlerde tatilden geldim 1 hafta yoktum evin genel derecesi 16 tı hatta esimle dedik evv buz olmus diyee ben sogukta hayatta duramam33 mü, ay bana fenalık geldi. Nasıl duruyorsunuz o sıcakta. Hiç sevmem ya.
Bana göre ideali 16-18 arası. Şu an kombi kapalı mesela.
Giyim olarak da ince bir eşofman ve ince kısa kol tshirt giyiyorum. Duştan da yeni çıktım, kafam ıslak, hiç de üşümüyorum
bende usumuyorum iste :) gece yerler biraz siguk oluyor oda alt katim bo$ ondan galiba33 mü, ay bana fenalık geldi. Nasıl duruyorsunuz o sıcakta. Hiç sevmem ya.
Bana göre ideali 16-18 arası. Şu an kombi kapalı mesela.
Giyim olarak da ince bir eşofman ve ince kısa kol tshirt giyiyorum. Duştan da yeni çıktım, kafam ıslak, hiç de üşümüyorum
16 18 mi gecenlerde tatilden geldim 1 hafta yoktum evin genel derecesi 16 tı hatta esimle dedik evv buz olmus diyee ben sogukta hayatta duramam
benim param cok kıymetli be cnm o yüzden saraylarda sen otur allah senin gibi fesatlara dilli düdüklere versin .....Onca altinin var. esinin bitmek tukenmek bilmeyen maasi var. sobali evde niye kaliyorsun saraylarda otursanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?