kış günü oda sıcaklıgı kac olmalı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
bugun bi oturmada bunun muhabbeti cok yapıldı sizede sorıyım dedim

simdi benim evimde 1 odada var soba diger yerlerde ufo kullanıyorum mutfakta falan ama yazdan alısmısız sıcaga heralde 32 33 olmadan olmuyo sanki evdede tabi hayatta dolasamam hırka cetik corap terlik giyerim her zaman o kadar

gecenlerde burda okudum battaniyeyle evde oturulur kıs günü vs diyolardı

siz nasıl yapıyosunuz bana 1 odaya 200 geliyo dogalgaz bu arada

sıcagı seviyorum sanırım heralde her yerim döseli olsa net 400 gelir

odada derece var mesela sabah ilk actıgımda biraz yandıgınsa 22 23 oluyo ve bu bana soguk geliyo ama normla ev ici 22 olsun derler siz nasıl duruyosunuz 22 le

pinti bi yengem var sagolsun 22 de tutar ama 5 dakkalıgına insem onlara parmaklarım üsür

sizce derece kac olmalı ve evde giyinik kıslık mu duruyosnuz...... yoksa sort tisört mü

Benim evde 22-23,5 arasında olur. Ama kışın üstümde hırka mutlaka vardır. Çorapsız terliksiz gezmem. Islak saç asla. Ama aslında biraz serini daha sağlıklı gündüz 20 gece 18 mesela. Doktorumuz öyle demişti. Ama ben yapamıyorum.

Bir odada soba var dogalgaz 200 geliyor nasil oluyor ya... eviniz sobali mi dogalgazi nerde kullaniyorsunuz?
Ideal sicaklik 22-23 .

33 mu ?
isilik olmazsaniz iyi
benim ev gunduz 20 gece 19 derece

tabi ben 22 olsun istiyorum ama kombi bozuk galiba ayarladigim isiya gelmiyor ev

33 mu ?
isilik olmazsaniz iyi
benim ev gunduz 20 gece 19 derece

tabi ben 22 olsun istiyorum ama kombi bozuk galiba ayarladigim isiya gelmiyor ev
:))) sanırım sıcagı cok severim bazı oturmalar gideriz pinti ev sahipleri acmazda buz tutar bi mazaretle 1 saatte cıkarım ordan en azındna oda 28 falan olmalı yanii suan bakıyorum dereceye 32.1 diyo ii yani icersi o kadar sıcak degill

sanırm soba yakmayı seviyorum yazlık eve gittigimizde kömür sobası var kısın öyle bi yakıyorum ki borular kıpkırmızı oluyo hatta faceye atmıstım ben böyle sona yakarım diyee ::))

Valla 2küçük çocuğum var ve yuksek yakıyorum ben aylık 300-400 geliyor doğalgaz 3 oda mutfak antre tanıyor..eşofman ince sweet le oturuyorum çocuklara küçük diye yelek giydiriyorm ama ben terliklecorapsiz geziyorum...27 derece falNdr ev

33 mü, ay bana fenalık geldi. Nasıl duruyorsunuz o sıcakta. Hiç sevmem ya.

Bana göre ideali 16-18 arası. Şu an kombi kapalı mesela.

Giyim olarak da ince bir eşofman ve ince kısa kol tshirt giyiyorum. Duştan da yeni çıktım, kafam ıslak, hiç de üşümüyorum

Bu arada bir de bebeğim var 1,5 yaşında

16 18 mi gecenlerde tatilden geldim 1 hafta yoktum evin genel derecesi 16 tı hatta esimle dedik evv buz olmus diyee ben sogukta hayatta duramam

bende usumuyorum iste :) gece yerler biraz siguk oluyor oda alt katim bo$ ondan galiba

limoncu sen idealini sormusun ya
dr lar 18 diyor

benim uç çocugum var ,ikisi bi kaç gun oksurdu salgin var malum simdi hiç biseyleri yok
en kuçugu biraz fazla hasta ama evden deil kuçuk oldugu için bagisikligi daha zayif

Bizim ev de genelde 20-21 derece arası olur ben asla sicaga gelemem hemen sapir sapir terlerim. Suanda da kombi falan yakmiyorum haliyle.

16 18 mi gecenlerde tatilden geldim 1 hafta yoktum evin genel derecesi 16 tı hatta esimle dedik evv buz olmus diyee ben sogukta hayatta duramam

Ben bebeğim olduğu halde bu sıcaklıkta yaşıyorum. Eğer biri gelmişse de salonun peteğini açıyorum, ben diğer odalarda geziyorum salon sıcak diye

Bizde klima var ınverter genelde 25 derecede olur en az 12 saat çalışıyor ayaklarımda ev botu tarzı giyiyorum hep normal bir eşofman üstümde de kısa kollu olur çoğu zaman elektrik 130 en fazla geliyor ev sıcaklığı ortalama 22 25 aradı ideal üşünmez kışında şortla gezilmesin bi zahmet evde
Ha bu arada termosifonda var klimamızdan çok yakıyor

Bizim doğalgaz evin içi 22-23 derece ve cok iyi ince üzerimiz eşim hep kısa kollu ben hamile olduğumdan çorap pek çıkarmıyorum ama arada otururken çıkarıyorum. Gece yatarken odanın kapısı kapalı ondan herhalde daha sıcak oluyor. Fatura bu ay 330 geldi İlk kez bu ay bu kadar çok geldi doğalgaz. Salon ve küçük oda yanmıyor. Bu arada erzurum burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…