• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kış İçin Gelinlik?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Kızlar nikah Ocak sonunda kısmet olursa...
Kış gelini olacağım için uzun dantel kollu bir gelinlik düşünüyorum ama kapalı alanda olacağımız için boğar mı acaba?
Kına gecesi benim memleketimde salonda olacak, Sözlümün memleketinde de nikah...
Çekimlerimiz dış çekim olacak...
Bayram tatilinde oraya gidip bakacağım gelinlik ama en azından fikrim olsun diyorum.

Kış gelini olacağım için uzun dantel kollu bir gelinlik düşünüyorum ama kapalı alanda olacağımız için boğar mı acaba?
Kına gecesi benim memleketimde salonda olacak, Sözlümün memleketinde de nikah...
Bayram tatilinde oraya gidip bakacağım gelinlik ama en azından fikrim olsun diyorum.

bence gelinliği kollu değilde kolsuz al bide kalın şal al dışarda şal kullanırsın içerde çıkartırsın ya da bolero yaptır gelinliğine uyumlu çok sıcak olursa ya da boğarsa çıkartırsın

benim o kolları dantelli gelinlikler çok hoşuma gidiyor bazıları çok elit bi hava katıyor bence
mesela bu çok güzel gerçi tam uzun değil ama:d
$2013-uzun-kollu-gelinlik-modelleri.webp

Son düzenleme:

Ben de kış gelini olacağım inşallah :)) ama gelinliğim straplez :))

Üstüne beyaz omuz kürkü gibi bir şey alacağım dışarısı için, salon zaten sıcak olacak. Ama dantel kol seviyorsan tabii ki olur, neden olmasın? :16: Bu konuda tek diyebileceğim tenine batacak, seni rahatsız edecek bir kısmı olmamasına dikkat etmen olabilir.

benim o kolları dantelli gelinlikler çok hoşuma gidiyor bazıları çok elit bi hava katıyor bence
mesela bu çok güzel gerçi tam uzun değil ama:d
Eki Görüntüle 810622
Ben de çok seviyorum böyle ama bu model için uzun olmak lazım, ben taşıyamam sanırım :)

Gerçekten çok güzelmiş bu tarz bir şeyler bakabilirim...

Ben de kış gelini olacağım inşallah :)) ama gelinliğim straplez :))

Üstüne beyaz omuz kürkü gibi bir şey alacağım dışarısı için, salon zaten sıcak olacak. Ama dantel kol seviyorsan tabii ki olur, neden olmasın? :16: Bu konuda tek diyebileceğim tenine batacak, seni rahatsız edecek bir kısmı olmamasına dikkat etmen olabilir.

Dış çekimler nasıl olacak peki?
Dışarıda bolero giysen olmaz gerçi direk gelinlikle de çekilmez ne kadar kapalı olsa da üşünür herhalde. Ayy bilemedim:26:

Dış çekimler nasıl olacak peki?
Dışarıda bolero giysen olmaz gerçi direk gelinlikle de çekilmez ne kadar kapalı olsa da üşünür herhalde. Ayy bilemedim:26:
[/QUOTE]

Dış çekim düşünmüyoruz :)) İç mekan çekimi yaptıracağız. Çünkü hem hava durumu belli olmaz, hem de kolu kapatsam ayaklardan üşürüm. İç mekan daha rahat, bir de zaten yağış olmasa bile hava kapalı, gri olur, güzel çıkmaz fotoğraflar diye düşündük :34:

Back
X