Kıs-kanç-lık!

Duygu-

Birbirimize bikaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık.
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
143
28
Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?

Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
ben anlamadım sosyal medyaya mı eklemesine bu kadar kızdın yoksa kızda bir davranış mı gördün

ben anlamadım sosyal medyaya mı eklemesine bu kadar kızdın yoksa kızda bir davranış mı gördün
Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani

Eklemesinde bir sorun yok orda abartmışsın ama hasta olduğunda falan sevgiline mesaj atması baya manasız uani buluşurken abin nerde falan baya saçma. Tatlı dille konuş sevgilinle. Fazla abartı kıskançlık ayrılığa götürür.

Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani
Iyide eklediği kişi birisi değil ki evleneceklermiş ve ileride sevgilin o kızın kayınbiraderi olacak o kız da eşinin yengesi olacak Facebook'ta eklemesi normal mesaj atmasıda normal.

Sorun sende bence. Kız aileye girmiş artık, el değil ki silmen hoş olmamıs.
Sildiğim zaman tanısmıyorlardı ailesiyle. Bikaç gün oldu kız tanısalı o da tesadüfen olmuş bilerek tanıstırılmamış

Okudum okudum okudum ama sonuç olarak o kıza bu kadar nefret duyacak birsey göremedim ben,sorun ne?:KK64:

Eklemesinde bir sorun yok orda abartmışsın ama hasta olduğunda falan sevgiline mesaj atması baya manasız uani buluşurken abin nerde falan baya saçma. Tatlı dille konuş sevgilinle. Fazla abartı kıskançlık ayrılığa götürür.
Sinir oluyorum kızı kıskanıyorum resmen ilk defa hemcinsimi kıskanıyorum ayrılıyorlar bnu arıyor gel abine bak diye.

haksızsınız.

ben sevgilimin abisiyle iyi bir diyalogdaydım ve facebooktan eklemiştim o da kabul etmişti onun da sevgilisi vardı
aynı şekilde ben aileyle tanısıyordum ama kendı sevgilisi uzaktaydı.
ee noldu şimdi ben kendı sevgılımı bıraktım abısıne mı göz diktim?
sonra beni silecek abisi ben de sorun ederim? derdin neydi sildin yüzüme söyle diye hem sevgilime hem abisine sorarım bundan doğal ne var?

Bazen mühim bir yere gidecek oluruz gelmez olur abisini ararım bir şey mi oldu ulaşamıyorum diye. ne gibi bir art niyet buldunuz çıkardınız ben anlamadım?

ben fazlasıyla bir kıskançlık oldugunu düşünüyorum

Okudum okudum okudum ama sonuç olarak o kıza bu kadar nefret duyacak birsey göremedim ben,sorun ne?:KK64:
Sanırım kızı kıskanıyorum yani ben yokmusum gibi tekrar eklemesi falan benim snir oldugum şeyler. Yerini bilsin :)

Cidden normal degil.
Kiz merak etmis sevgilisini sorar kardesine.
Aileylede tanismis belliki mutlu olmaya calisiyor siz engel oluyosunuz.
Sevgilinizin abisinin sevgilisine bakabilecegini dusunuyorsunuz resmen.
Cok haksizsiniz..

X