Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Nananais ,bir bakıyorum oylama yapılmış , bir bakıyorum yeni kategori ve onlarca yemek. Takip etmekte bile zorluk çekiyorum. :)
Yemeklerim hep dar zamanlarda çabuk çabuk yapılıyor. Pek sanmıyorum , belki başka bir bahara :)
Dün menemen , bugün hazır mantı. Yarın menumde kıymalı yumurta var mesela :)
Pratik yemekler kategorisi olursa belki :)
Pekiii birsey sorucam kis sebzeleri oldu ya simdi istersek bizim tarifi degistirme hakkimiz olucakmi.. kis sebzeleri diye degistirilmeden onceki yarismacilar icin yani
Nananais ,bir bakıyorum oylama yapılmış , bir bakıyorum yeni kategori ve onlarca yemek. Takip etmekte bile zorluk çekiyorum. :)
Yemeklerim hep dar zamanlarda çabuk çabuk yapılıyor. Pek sanmıyorum , belki başka bir bahara :)
Dün menemen , bugün hazır mantı. Yarın menumde kıymalı yumurta var mesela :)
Pratik yemekler kategorisi olursa belki :)