Bende emek verip sarma yaptim onceki gün sunumdan once
Nevreste
ye sorayim dedim o olmaz dedi bende tamam deyip dolma yaptim ertesi gun..yonetim kabul etmediyse küsülecek bi durum olamaz. Emegim bosa gitti diye sizlanmaya gerek yok. Simdi bizim dolmalarda gitti hemen yonetime mi kizalim yani??tepkisi kesinlikle cok fazlaydi.
Defalarca hangi sebzeler hangi yemekler kabul edilir yada edilmez diye sorduk..en son etiketten yola cikin dendi ben dolmayi etsiz yapacaktim ama baktim et kabul ediliyor yani kategoriye uygun yapmak her zaman 1. önceligimdir...
Haa sutlü tatliya gelince laz boregini bi arastir derim. Serbetli tatli demissin laz boreginde ŞERBET tercih meselesidir isteyen serbet doker isteyen serbetsiz direk pudra sekeri döker üstune. Simdi bu sencede şobiyetle ayni mi oldu? Ben serbet tercih ettim o ayri. Ama kesinlikle kategoriye uygun olmayan bi tarif yapmam. Yaptım yonetim kabul etmedi?alinmam..kimseye bagirip çağırıp küsmem. Ama biri çıkıpta'bitmis'bi yarisma hakkinda haksizlik diyorsa bunuda kabul etmem.. boyle bisi olsa
Nevreste
ilk gunden uygun degil derdi bende tamam derdim. Yani laz boregiyle sarma meselesini ayni kefeye koydunuz..şasirmamak elde degil