Kısa Bir Mola :)

Hayırlı mutlu günler kk :)
Bugun sizinle derdimi paylaşmaktan öte bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Son dönemlerde biraz içsel sıkıntılar yaşıyorum. Gerek eşimin ailesi, gerek kpss hazırlıklarım, gerek yeni evliliğin( kısmen yeni bir yıla yakın) alışma süreci vs derken baya bunalmışım.
Ben de bayramdan önce kendi ailemin bir dağ evi var böyle muhteşem bir yerde :) Eski falan ama bana muhteşem huzur verirdi bekarken. Alayım annemi oraya gideyim diyorum. Eşimle gitme şansımız yok çalıştığı için, gitsek bile kalamaz. Ama benim şöyle 4-5 gün gidesim var.
Eşime konuyu açtım razı oldu. Biraz uzun bir süre değil mi dedi sadece gülerek. Ama itiraz edemedi çünkü çok bunaldıgımı biliyor.
Esas sorum şu, sizce eşimin gözünde dara düşünce veya bunalinca kaçan bir profil çizer miyim? Yani atıyorum bunu sizin eşiniz yapsaydı ne düşünürdünüz? Eşimle arama bir mesafe koymuş mu olurum ve 4-5 gün yalnız kalmak bensizliğe alıştırmak mı olur?
Tam piremses sendromlu kız konusu oldu ama tedirginliklerim var. Fikirlerinize açığım :))
Evlilik terapistleri bile eşlerin arada ayrı kalmalarının evliliğin heyecanı açısından sağlıklı olduğu yönünde bence çok güzel bir karar zaten eşinizde çalışıyormuş bunda büyütülecek bir şey yok kafanız dağılmış olur size de eşinizede iyi gelir bir süre ayrılık

Evlilik terapistleri bile eşlerin arada ayrı kalmalarının evliliğin heyecanı açısından sağlıklı olduğu yönünde bence çok güzel bir karar zaten eşinizde çalışıyormuş bunda büyütülecek bir şey yok kafanız dağılmış olur size de eşinizede iyi gelir bir süre ayrılık
Evet hem ben kafamı toplarsam, ilişkimize de daha enerjik yaklasabilirim gibi geliyor. Su an ölü balık gibiyim yıprandım bazı konular yüzünden :))

4-5 gün dediğiniz göz açıp kapanıncaya kadar geçer.
Üzerine düşünülecek bir süre değil pek.

Eşim böyle bir şey düşünmüyor aslında. Mesela dilersen annene gidip bir iki gün geçirebilirsin demişti. Bunaldigimi o da gördü çünkü. Yani bir iki güne sıkıntı etmez de dört beş olunca çok mu oldu ki :)) ama odaya gidip de iki güne dönemem işte. Hem uzak hem de kafamı azcık dinlemek istiyorum :)
Emin olun bu molalar evliliğinize iyi gelecek. Ben konunuzu hatırlıyorum . Evliliğe hazır değilmişim diye konu açmış ve orada çok bunaldığınızdan bahsetmiştiniz.
İlişkiniz eminim daha da alevlenecek.

Evet hem ben kafamı toplarsam, ilişkimize de daha enerjik yaklasabilirim gibi geliyor. Su an ölü balık gibiyim yıprandım bazı konular yüzünden :))
O zaman tam zamanı tatilin, bence içinizde doğrumu yanlışmı diye kuruntu yapmadan tatilin tadını çıkarın şimdiden iyi tatiller

Emin olun bu molalar evliliğinize iyi gelecek. Ben konunuzu hatırlıyorum . Evliliğe hazır değilmişim diye konu açmış ve orada çok bunaldığınızdan bahsetmiştiniz.
İlişkiniz eminim daha da alevlenecek.
Evet konumu hatırlıyorsunuz :) Daraldigimi orda da belirtmiştim sanırım. İnsallah dediğiniz gibi olur çok daha iyi şekilde dönerim teşekkür ederim :)

Her zaman dip dibe olmak iyi değil özlem iyidir ,5 gün 1 haftada yokluğunuza alışıyorsa zaten sizin değildir zaten ,
Gidin kafanızı dinleyin ,

Tabi 1 yıllık evli olunca böyle endişeler oluyor tabi, 8 yıllık evliyim, bir haftadır eşimden ayrı tatil yapıyorum, gayette iyi oluyor, her zaman birarda olmaya gerek yok.

Ara sıra böyle kısa ayrılıklar iyi geliyor :KK66:

yenilenmiş olarak doneceksiniz bence gidin yalniz birakmazsiniz dört günden nolacak ama fazla uzatmayin yine de belli olmaz ay çok tatli bi uslübunuz var iyi eğlenceler

Tabi 1 yıllık evli olunca böyle endişeler oluyor tabi, 8 yıllık evliyim, bir haftadır eşimden ayrı tatil yapıyorum, gayette iyi oluyor, her zaman birarda olmaya gerek yok.

Ara sıra böyle kısa ayrılıklar iyi geliyor :KK66:
Sanırım biraz yeniyiz ondan :)) haklısınız kararımı verdim zaten gideceğim bir pürüz çıkmazsa inşallah tteşekkür ederim :)

yenilenmiş olarak doneceksiniz bence gidin yalniz birakmazsiniz dört günden nolacak ama fazla uzatmayin yine de belli olmaz ay çok tatli bi uslübunuz var iyi eğlenceler
Ben de oyle umuyorum kafa toplamış ve dinlenmiş olarak dönmek istiyorum. Teşekkür ederim bu arada :))

Back
X