- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
6 ay benim için çok kısa bir süre.Ama 6 ayda bi zaman geçirmişlik var
Yakın olup her gün görüştülerse bilemem ama yani 6 ayda suyu çıkmış bir ilişkinin ardına düşmezdim sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay benim için çok kısa bir süre.Ama 6 ayda bi zaman geçirmişlik var
İlişkinin ne düzeyde olduğuna bağlı kaç ay/yıl görüşülmüş,aileler arası tanışma nişan olmuş mu, arkasından konuşurken sevmiştim/çok sevmiştim vs diyor mu .... Ciddi bir şey değilse önem vermezdim benEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Çok kısa bir sürede evlenmişsiniz. Biten ilişkinizin etkisi yokmuydu hiç üzeriniz deBenim eşimin değil de benim öyledi ilişkim çok yeni bitmişti ve eşime de bunu söylemiştim en başında bir problem olmadı eşimle de 2 ay içinde evlendik zaten
6 ayİlişkisi ne kadar sürmüş?
Siz direkt ilişki yaşamak durumunda diilsiniz, arkadaşça biraz vakit geçirip görün. Evli insanlar bile kısa süre sonra yeni biriyle evleniyor. Bazen biri girer hayata çok kısa sürer ustuneden uzun zaman geçer zor unutursun ,bazen ilişki uzun sürer biter ve önüne bakarsın . Genellemeler olmaz , tanıyın görün bakin6 ay sürmüş, anlaşamıyorlarmış, tartışmalar çokmuş
Olabilir bu ihtimalde.Erkekler bu konuda hıc doğru söylemezler. Belki de kız terketti adam hala peşinde. Yara bandı olmayın ansızın barışırlarsa acı cekersiniz
Bir görüş hemen evlenme canım sende.6 ay sürmüş, anlaşamıyorlarmış, tartışmalar çokmuş
Uzak dururdum. Yara bandı olma ihtimalim var çünkü.Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Siz yine de dikkatli olun. Gerçekten sevmişse 1ay kısa bir süre. Geçici olarak sizinle konuşabilir. Hemen kaptırmayın kendinizi, bağlanmayın. Arkadaş olun önce
Demekki bazı şeyler uyuşmamış .Baştan bitirmiş .Uzun tutmak istememiş.Yani aslında sorgulanacak çok sey var .Ne kadar surelı bır bırlıktelıktı ?Ayrılık kararını be etkıledı .Bazen başlamadan biten şeyler de varEvlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz
Evlenmek diyorsunuz, ilişki deseniz tamamdı ama, uzun ilişkisi 1 ayda bitmiş adamla ne cesaret evleneceksiniz? Sonra bu tipler youtube da slow şarkıların altına '' Aklındaki ile yaşar yanındaki ile yaşlanırsın. '' falan yazıyorlar.Kafamda bitirmiştim zaten uzatmaları oynuyorduk gibi laflar etse.
BenimUzak dururdum. Yara bandı olma ihtimalim var çünkü.
Ayrılmadan bir ay öncesi neredeyse sevgisinin bittiğini herşeyi kafasında bitirdiğini ama belki düzelir diye devam ettiğini. Sonrada bitirdiğini söylüyor. Yani bir ay önce bitirmiş tamamen iletişimi. Ve 6 ay sürmüş. Tabiki lay lay lom değil. Evlilik için görüşüyorlarmış ama henüz aile tanışması vs. Olmamışablam şöyle söyleyeyim, hayatımdan çıkardığım ve duygusal anlamda hala maalesef boşalamadığım bir flörtüm oldu. senelerce süren bir ilişkisi olmuş, bu senenin başlarında bitmiş ama hala kendi kendine eski sevgilisine kızgın olduğu konular oluyordu ve devamlı hem benimleyken hem arkadaş çevresinde vs bunu gündeme getirip duruyordu. olumlu ya da olumsuz farketmez belli ki hala aklı takılı idi. bitirdim yani öyle söyleyeyim sana. ki kaç ay olmuş.
yeni biten ilişkiden kısacık süre sonra biriyle birlikte olmak doğru değil.
Ben bu nedenle görüşmeyi kesmezdim. Biraz vakit geçirir aşmış mı diye bakardım.Evlilik niyetiyle görüştüğünüz birisi en son ki ilişkisinin 1 ay önce bittiğini söylese ne düşünürsünüz? Devam edermisiniz