• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa botlar bu senenin modası bence!!!

elfyqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
39
0
46
İstanbul
çok sevımlıler ya
$2011_bot_cizme_modelleri_12.webp

ewet bende bu sene internet üzerindeen bir bootie aldım..harika...bence ilkbahar başlarında dahi giyilebilir :)

Eklentiler

• $11.webp
    $11.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 162
  • $10.webp
    $10.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
kesinlikle katiliyorum canimm:128::128::128::128:

bunlarada bayildim. bende bu tarz aldim cok hos duruyorlar:34:

Hımm aslında şık ve kibar
ama benim bacaklarım üşür kışın anacım bunda

Hımm aslında şık ve kibar
ama benim bacaklarım üşür kışın anacım bunda

senın aldıkların gercekten guzelmıs hem topuguda fazla yok tam ıdeal gunluk hayatta kullanmak ıcın

bende dugün bu botlara baktım kızlar gittigidiyorda vardı çok güzelller yaa . bende çok beğendim

bu ayakkabiyi cok begendim nerden aldin vede ne kadara aldin canim

canımmm kesinlikle tawsiye etmiyorummm sakın alma görsen bile kaç :)
ben bu ayakkaıyı bir internet mağazasından aldım
1. kesinlikle resimdekinin aynısı gelmedi ..berbat bişi geldi işçilik kötü topuklar falan sağlam değil çok berbattı
2.ayakkabı japonyadan geldiği için bana çok pahalıya mal oldu 79 ytl werdm bu ayakkabıya sonra dışarıya gidip gelen bi akrabamızdan öğrendim ki bunun gibi yüzlerce ayakkabı oralarda pazarda satılıyormuş türk parasıyla 5 liraya falan karşılık geliyormuş
3. en fazla 10 kere giymişimdir hemen burunları açılma yaptı eşimde bana demediğini bırakmadı..bir daha internnetten ayakkabı almamı yasakladı hatta kredi kartımı elimden almakla tehdit etti beni...
4.japon malı olduğu için üstünde pis bir koku wardı we yaklaşık 1 ay gitmedi kokusu baktım bende başedemiyorum;kayınwalidemin deposuna attım ayakkabıları;paramamı üzüleyimmm;kazıklandığıma mı;yoksa hewesimin kırıldığınamı???bir de tehdit aldım bu da cabası sakın alma sakınnn

dip not:ben o yorumu yaparken ayakkabım henüz gelmemişti..ondan öyle hewesle yazmışım saf gibi :5::5::5::5:

Back
X