• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boy ve giyim

Türkiye'de bayanların boy ortalaması zaten 1.60
Siz de çok kısa sayılmazsınız.
Uzun Paltolar çok şık duruyor.
Biraz topuklu ayakkabı ile neden olmasın.

Ben sadece uzun palto, kaban, ceket vari şeyler giyen kadınlarda vücut tipine bakarım.

Kilolu bayanlara yakışmıyor çünkü.

Ben mesela bunu aldim, boy bu sekilde ama benim tam bilegimde bitti :KK70:

Rezillik :KK70:

Eki Görüntüle 1753058
Bende şu aralar internette Maksi boy bir elbise beğendim ama alsam kesin benim de bilekte. O yüzden hiç güvenemiyorum nete. Bazen insatagram sayfasında musteri giyip yolluyor resmini mankendeki hali iş çıkışı kokteyl e katılıyor. Müşteri komsuya altın gününe gidiyor. 10 cm sen nelere kadirsin

Bende şu aralar internette Maksi boy bir elbise beğendim ama alsam kesin benim de bilekte. O yüzden hiç güvenemiyorum nete. Bazen insatagram sayfasında musteri giyip yolluyor resmini mankendeki hali iş çıkışı kokteyl e katılıyor. Müşteri komsuya altın gününe gidiyor. 10 cm sen nelere kadirsin

Elbise kolay aslinda kisaltilabilir.

Amaaan ben de buyum napiyim :)

Merhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum
sakın öyle bi hata yapma tatlım benimde boyum aynı cüce gibi oluyo resmen tam poponun altında yada poponun ortasında al:stop:

Boyun uzun degil ama bence kısa da degilsin. Aldığın kabana terzide tadilat yaptirirsan boyuna ve enine gore daha cok belli eder kendini.

Merhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum

Uzun olmazz... Sizlere tam tersi kisa seyler yakisiyor. Etegin en minisi kabanlarin montlarin bel üstü olani ve dar seyler... Uzun kaban cok sekilsiz gosterir seni...

Boyunuz normal. Herkestede boy kısalığı sorunsalı var. Türkiye de ortalama boy uzunluğu oranı 1.65 zaten kaybolmazsınız merak etmeyin.

Back
X