- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi Pembepegasus
Yani evet bence giyilmemeli, daha kısa durursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şu aralar internette Maksi boy bir elbise beğendim ama alsam kesin benim de bilekte. O yüzden hiç güvenemiyorum nete. Bazen insatagram sayfasında musteri giyip yolluyor resmini mankendeki hali iş çıkışı kokteyl e katılıyor. Müşteri komsuya altın gününe gidiyor. 10 cm sen nelere kadirsin
:) evet benim boyum uzun 1.72 ve topuklu giymiyorum boyle anilmamak icin gercekten bi tuhaf duruyir topuklu bende170 in üstü de bana cazip gelmiyor hele yüksek15 pont üstü topukla kazulet gibi görüyorum onları
Bende şu aralar internette Maksi boy bir elbise beğendim ama alsam kesin benim de bilekte. O yüzden hiç güvenemiyorum nete. Bazen insatagram sayfasında musteri giyip yolluyor resmini mankendeki hali iş çıkışı kokteyl e katılıyor. Müşteri komsuya altın gününe gidiyor. 10 cm sen nelere kadirsin
O hatunun dizden aşşağı leylek gibi uzun bacak boyunu napıcazElbise kolay aslinda kisaltilabilir.
Amaaan ben de buyum napiyim :)
Aynen bana da kaba geliyorlar170 in üstü de bana cazip gelmiyor hele yüksek15 pont üstü topukla kazulet gibi görüyorum onları
Aynı boydayız. Birazda topuklu kullanırsanız uzun gösterir daha çok. Sadece kabanı alırken bel hizasına dikkat edin
Bel diye göğüs altından geçen oyuntu yada daha aşşağı da olanı. Tam beline oturan bir kaban olursa güzel dururBel hizası derken canım
sakın öyle bi hata yapma tatlım benimde boyum aynı cüce gibi oluyo resmen tam poponun altında yada poponun ortasında alMerhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum
arkadaşa göre nasılsa kısayızVucudunu bilip ona göre giyinmek kompleks mi oldu ? Kısa olan biri, uzun giymeyince 1.80 gözüküyor demiyor burada kimse. İyiki kendi uzun.
Merhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum
Boyunuz normal. Herkestede boy kısalığı sorunsalı var. Türkiye de ortalama boy uzunluğu oranı 1.65 zaten kaybolmazsınız merak etmeyin.Merhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum