- Konu Sahibi Pembepegasus
Uzun boylu birine bile uzun kaban yakistirmiyorum. Bence daha kisa kaban tercih etmelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimin uzun olmasıyla ne ilgisi var, ben yorumumda kendimle ilgili bir şey mi demişim? Benim boyum nerden aklında kaldıysa artık, ilginç.Vucudunu bilip ona göre giyinmek kompleks mi oldu ? Kısa olan biri, uzun giymeyince 1.80 gözüküyor demiyor burada kimse. İyiki kendi uzun.
Merhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum
Yorum gibi yorum bacımBenim boyum 1.50 ve bilege kadar uzun kapitone mont giyiyorum. Kisin afedersin totom donuyor normalde. Bu kis hic usumedim. Nasil durduguna bakma bence imaj hic biseydir isinmak hersey
Ayrica oyle bastibacak gorunmuyorum, her goren vaay cok karizma olmussun dedi boyle matrixteki neo gibim.![]()
Aynı boydayız. Birazda topuklu kullanırsanız uzun gösterir daha çok. Sadece kabanı alırken bel hizasına dikkat edinMerhaba hanımlar 1.59 boyundayım. Uzun kaban almak istiyorum ama içinde kaybolurum diye de korkuyorum açıkçası sizce kısa boylular uzun giyinemez mi önerilerinizi bekliyorum
Yorum gibi yorum bacımben şu yoruma alıp giymiştim çoktan :)
Mümkün olduğu kadar dar kesim olmalı. Over size dan biz bıcırıklar mümkün olduğu kadar uzak durmalıyız. İnternette almanı tavsiye etmem bu hatunun en az 180 i varhttp://m.trendyol.com//Milla-by-trendyol-Siyah-Kaban/UrunDetay/42462/15914732
Bu mesela. Sen örnek verebilir misin bahsettiğin kaban türünden
Mümkün olduğu kadar dar kesim olmalı. Over size dan biz bıcırıklar mümkün olduğu kadar uzak durmalıyız. İnternette almanı tavsiye etmem bu hatunun en az 180 i varKahrolsun bazı şeyler.
boyun kaç bilmiyorum.Ama yazış tarzindaki kuçümsemeyi gordum.Sende kısa olsan boyle yazmazdın bundan %90 eminim.Gerci uzun bile olsan kisasın iste kisasın ne bu kompleks tarzındaki yazış bicimin gereksiz.Konu sahibi bence ne demek istedigini gayet aciklamış.Hala anlamak istedigin yerden konusuyorsun. :)))Kendimin uzun olmasıyla ne ilgisi var, ben yorumumda kendimle ilgili bir şey mi demişim? Benim boyum nerden aklında kaldıysa artık, ilginç.
Kısa mont mu uzun mont mu meselesinde evet, bu boyla seçilecekse kompleks malesef. Kısa montla uzun mont aynı sınıf ürünler değil çünkü. Konu sahibi de zira kısalar uzun giyemez mi demiş. Uzun istiyorum ama nasıl bir model yakışır deseydi dediğine gelirdi durum.
Kısası da var, uzunu da var bende. Sıcak tutmak konusunda çok farklılar. İnsan boyundan dolayı istediği halde daha sıcak tutanı giyemiyorsa basbayağı komplekstir. Bilmem anlatabildim mi.
boyun kaç bilmiyorum.Ama yazış tarzindaki kuçümsemeyi gordum.Sende kısa olsan boyle yazmazdın bundan %90 eminim.Gerci uzun bile olsan kisasın iste kisasın ne bu kompleks tarzındaki yazış bicimin gereksiz.Konu sahibi bence ne demek istedigini gayet aciklamış.Hala anlamak istedigin yerden konusuyorsun. :)))
konu benim konum degil. Ama sacma buldum yorumunu ve elestirdim.Ister uzun,ister kısa, zayıf ,kilolu bence herkes vucudunu taniyip ona gore giyinmeli. Göz var nizam var bazi şeyler olmuyorsa olmuyodur.Kalin bacaklarla kısa etek giymek goze hoş geliyor mu ? Bence gelmiyor.Buda öyle birşey. O yüzden giyimine özen gostermek, vucudunu taniyarak giyinmek bence olmasi gereken biseyken bunu kompleks , kompleks diye sayıklamanız sacma geldi.Benim boyum 158 ve boyumla hicccc sorunum yok. Ben o boyla parmak uçlarım yere zor basarken koca 165 kiloluk motosikleti idare edebiliyorum. :))) Kıyafet kompleks yapacağim en son sey olur.Ne küçümsemesi ya, kısa dendiğinde küçümsenmiş hissediyorsan senin sorunun kusura bakma. Sanki ben burada vay sen kısasın bir şey yakışmaz, ne giyimi demişim. Boyun ne olursa olsun yakışmasını boşver söz konusu şey kabansa dedim, boyun farketmez dedim. Ek olarak kendi arkadaşımdan ve ona yakıştığından örnek verdim. Gelmiş kendi kompleksinden başkasına sarıyor. Hayret bir şey. Kendiyle barışık olan insan kendi özelliğinden bir şey duyunca zaten aşağılanmış hissetmez. Konu sahibine dedim, o bile böyle cevap vermedi, sen ne alaka üstüne alınıp savunmalara geçtin? Savunacak bir şey yok da, artık ne düzeyseyse sendeki, saldırı gibi algıladın herhal. Bu kadar mı kompleksli ve özgüvensizsin ya? Kısa lafı hakaret ya da küçümseme değildir, böyle algılıyorsan sende sorun var. Burada saracak insan arayacağına kendinle uğraş biraz.