Kisa boylu erkekle olur muyuz?

Tesekkurler hanimlar dusunceleriniz icin ben yine dusunmeye devam.....

Benim adam uzunda noluyo boynum agridi yillardir tepeye tepeye bakmaktan:)
Eger bu durumu kabullenecek biri dglsen denemene gerek yok o kisininde hakkina girme ..aradan 1 yil gecip buraya konu acarsan
'Erkek arkadasimi seviyrm cok ii anlasiyrz tam istesigim gibi biri ama boyu benden kisa 'dediginde herkes sana ya gercekten sevmedigini ya da 1 yilda mi aklin basina geldi dicek..yani deneme yanilma yontemiyle bu cozulmez..basta sorun yapan biri sonradan da duzelmez ..o cok mutlu olanlar ztn basindan da sorun yapmayan insanlar..lafini bile etmeyen insanlar

Kişinin isteklerine göre değişen bir konu. Zamanında bi erkek arkadaşım olmuştu allah için kaslı vücudu güzeldi ama boylarımız aynıydı (178) kızda tamam da erkekte bu boylar normal durmuyor. Yani erkek her zaman oldugundan daha kısa gösteriyor. Doğal olarak spor ayakkabı giyince 1 2 cm lik fark oluyordu aramızda. Ben de bu konuyu çok fazla takıyordum. Çünkü görüntü olarak güzel bir görüntü vermiyordu. Ama aşıkta değildim belki aşık olup sevsem böyle düşünmezdim. Ama şu yandan bakarsak benim bir arkadaşım var mişanlısıyla arasında 10 cm fark var kız 10 cm daha uzun ama hiç sorun yapmıyor çünkü aşık ve gözü ondan başkasını görmüyor :) yani bu biraz kişide biten bir olay sen ne istediğini biliyosan ona göre hareket et:)

Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :KK70: kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?
Simdiden tesekkurler :)

bence bu tamamen senle ılgılı...benımde boyum 1.73 cıvarı ve asla kısa boylu erkek ıstemedım hayatımda...1.80 e bıle kısa dıyorum ben.....yapamazdım kompleks yapardım.... ALLAHda gönlume göre verdı esım çok uzun...
ama senın ıcın onemlı degılse kımseyı takma mutluluğuna bak
ama buraya konu actıgına göre sende takanlardansın bence...bugun sorun etmıyor gbı görunsende ıçten ıce bu durum senı komplekse sokacak

Ben bir dene derim.Ama benim için boyunu unutturacak acayip mükemmel biri olması lazım.Mesela bir ünlü falan :-) Topuklu ayakkabı giymene karışmayıp kendine güvenecekse beraber olmaya devam et.Topuklu giydirmeyecekse kompleksli demektir yol ver gitsin.Kendine güvenmeyen adam değildir zaten ;)

Bu kadar iyi biriyse boy kesinlikle önemli değil topuklu giymessin onun yanındayken gerekirse oda giydiği ayakkabıları az yüksek olanlardan alır yada altına tabanla yükseltir problem olmaz en kötü derdin böyle olsun :)

senın boy meselesıne ne kadar onem verdıgın ıle alakalı bence, sureklı senı rahatsız edecek mı beraber yururken sureklı kısalmaya calısacaksan eger bence cok yenı ıken bı gozden gecır. ama kendı fıkrım hıc onemlı bırsey degıl ondan once neler neler var:)

Amaaan topuklu giymen icin zaten en az 15 cm uzun olmadı lazım senden. .
E ben 174 düşün eşim 180 ona rağmen topuklu giyemiyorum hep düz ayakkabı
Topuklu giyince 185 i geçiyorum e o da bozuluyor
Yani bence çok takılma boya

Ya adam gercekten içine sinseydi dert etmezdin iki cm i bence adamı tam oturtamamışsınama şu kadarını söyleyeyım kıs .boylu adam daha iyidir

Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :KK70: kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?
Simdiden tesekkurler :)
Tom Cruise de Katie Holmes den daha kısa, tarz olursunuz canım.
Șaka bir yana, boy neki canım, așka hiçbir zaman engel değildir, olmamalı. İnşallah mutlu olursun.

Kotu bisey yazmak istemiyorum 20 yasindaymissiniz normal sartlarda bi 5 sene sonra ne kadar sacma bi dusunce olduğunu anlar gulersiniz (umarim )

Ama cok kotu bi dusunce bu insanlari fiziksel bi özelliğinden dolayi 'elemek"

2cm komik bi rakam ama 10 cm de kisa olsa ayni seyi yazardim.

Empati herseydir hayatta. Simdi kendi vucudunla ilgili rahatsiz oldugun bisey dusun atiyorum burnun buyuktur seni rahatsiz ediyodur sonra o cocugun tanimadigi insanlara ya kiz iyi hos da burnu büyük cikmasam mi gibi bisey sordugunu dusun.

Ne Kadar itici ve bencilce degil mi ?

Burda olay cocugun boyunun kisa olusunu yadirgamam degil veya kötülemem degil dikkatli okuyun.. ben sadece bana uygun mu görüntü olarak uyumlu görünmeyebiliriz bunu düsünen arkadaslarim var ondan dolayi sizlere sordum bu tarz iliskiler yasayan var mi diye. Aksine cocugu begeniyorum bencillik gibi bir sey söz konusu degil..

Kendimden kısasıyla sevgili oldum..

Sonra kendımden 25 cm uzunuyla evlendim..

Back
X