- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
Kaba bir tabir vardır ; bodur tavuk her zaman piliç derler=))
Bende boylu değilim, 1.63 boyum, ablamın 1.55 benden 7 yaş büyük. Ancak ben iri yapılıyım, o benden değilde ben ondan 7 yaş büyük görünüyorum, insanlar onu benim küçüğüm sanıyorlar =)) Ve o kadar güzel ki, bazen takılıyorum annem sana torpil geçmiş diye =)) 22 yaşındaki kızından daha alımlı. Yani dert etme, yaratılışına isyan etme. En küçük kardeşimde 1.55 ikiside dergi kapaklarından fırlamış gibi =)) Öleyim ben o zaman =)))Patavatsız bir herife rastlamışsın ama bu senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Eminim ki çok güzelsindir. Bir de naçizane yaşadığım 36 yılda şunu öğrendim ki insanın bahtı güzel olsun, gerisi boş.
Bir ara kardeşim mi açtı bu konuyu dedim? Bizim sizin gibi 7 yaş fark yok ama görenler onu abla zannederler. Bir de eşofman giydiğim zaman zaman bitti, doktor erkek kardeşimden küçük sanmıştı ki, kendisi 17 yaşında. Benim isyan etmek yerine hoşuma gidiyor küçük durmam nedense, toplu taşıma da teyzenin biri yanımdaki 30 yaşındaki bayanı annem sanıp beni kucağına almasını istemişti, gülmekten kendimi alamamıştım.
Uzun boy özel bir yeti değil ki, ne 160' tan kısasın diye eksiksin, ne de uzun boylu insanlar senden uzun diye fazla. Kendini sevmeyi öğren, yürüyemeyenleri düşün ve haline şükür et.
Son düzenleme: