• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

Kaba bir tabir vardır ; bodur tavuk her zaman piliç derler=))

Bende boylu değilim, 1.63 boyum, ablamın 1.55 benden 7 yaş büyük. Ancak ben iri yapılıyım, o benden değilde ben ondan 7 yaş büyük görünüyorum, insanlar onu benim küçüğüm sanıyorlar =)) Ve o kadar güzel ki, bazen takılıyorum annem sana torpil geçmiş diye =)) 22 yaşındaki kızından daha alımlı. Yani dert etme, yaratılışına isyan etme. En küçük kardeşimde 1.55 ikiside dergi kapaklarından fırlamış gibi =)) Öleyim ben o zaman =)))Patavatsız bir herife rastlamışsın ama bu senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Eminim ki çok güzelsindir. Bir de naçizane yaşadığım 36 yılda şunu öğrendim ki insanın bahtı güzel olsun, gerisi boş.

Bir ara kardeşim mi açtı bu konuyu dedim? Bizim sizin gibi 7 yaş fark yok ama görenler onu abla zannederler. Bir de eşofman giydiğim zaman zaman bitti, doktor erkek kardeşimden küçük sanmıştı ki, kendisi 17 yaşında. Benim isyan etmek yerine hoşuma gidiyor küçük durmam nedense, toplu taşıma da teyzenin biri yanımdaki 30 yaşındaki bayanı annem sanıp beni kucağına almasını istemişti, gülmekten kendimi alamamıştım.

Uzun boy özel bir yeti değil ki, ne 160' tan kısasın diye eksiksin, ne de uzun boylu insanlar senden uzun diye fazla. Kendini sevmeyi öğren, yürüyemeyenleri düşün ve haline şükür et.

Son düzenleme:
Şu konunun içeriğini okudukça yazsam mı yazmasam mı diye çok teredüt ettim ama şunu diyorum kimsenin boyu atla deve değil yani Allah herkesi bi şekilde yaratmış elin ayağın tutuosa sağlığın yerindeyse şükretmelisin...Kısa boylu olmaktansa hiç yaşamamamak daha iyi nasıl bi cümledir yanii

uzun boyun da kendine göre dezavantajları var canım,benim kuzen normal boyda olduğu halde kocasının yanında topuklu giyemiyor mesela.Okan Bayülgen ya da Cem Yılmaz gibi birine aşık olduğunu düşün mesela...Giyim konusuna gelince,uzun paçalı pantolon, altına
topuklu ayakkabı giyiyosun,paçalar bol olacak tabi ayakkabının üstüne bırakacaksın yere kadar,etek de asla ara boy giymiyosun ya maksi altına topuklu.ya da mini altına siyah opak çorap ve siyah ayakkabı yine topuklu,sürekli topuklu giymekten sıkılmışsın ama,aslında zorunda da değilsin giyeceksin babetleri,çekeceksin kotu,üstüne hoş bir bluz,hafif bir makyaj,havalı saçlar filan sonra şen kahkahalarınla ortalığı çınlatacaksın bak bakalım Angelina Jolie muamelesi görmüyo musun:)
işin şakası bir yana boy çok önemsiz bir detay,o şahıs seni gereksiz yere komplekse sokmuş,bir an önce kurtul bu durumdan,bir sıfır yenik başladım diyosun,kendi hanendeki puanlara da bak arada bence...iyi geceler...

Arkadaslar buraya konu acmistim. Sevgilim boy farkimizdan ve baska sebeplerden dolayi benden ayrildi ve bu olay bende asiri bi ozguven sorunu yasatti . Boyum yuzunden hicbiseyi kendime yakistiramiyorum yazinda bi bes kilo kadar aldim iyice kisa duruyorum tv izlerken hep su oyuncunun boyu kactir diye dusunup duruyorum moda programlarindaki kizlar en az 175 boylarindalar surekli ne giysem yakisir havasindalar ben hic bi zaman oyle ozguvenli olamadim onlari izledikce ben bosuna alisveris yapmayim makyaj yapmayim nasilsa kisayim modunda geziyorum napicam ben boyle:(( guzel kiz denilince akla hemen uzun zayif kavrami geliyo evet erkekler kisalarla da birlikte oluyo ama hic bi erkegin kisa boylu bi kiz ariyorum dedigini duymadim kisaysan bir sifir eksisin bu hayatta ..hayattan zevk alamiyorum surekli topuklu giyen biriyim ama topuklu giydikce kisaligimi dahada insanlarin gozune sokuyomusum gibi geliyo benim topuklu halim milletin normal boyu oluyo bunu gordukce kahroluyorum boy yuzunden iliskimde mutlu bile olamadim sevgilim bile tum ozelliklerin guzel tam hayalimdekisin ama kisasin uzun olsan kopegin olurdum dedi ve gitti:((surekli agliyorum biliyorum ne cuceler var diceksiniz sagligina sukret diceksiniz ama eski sevgilim yuzunden boyle bi sorun olustu psikolojim bozuldu resmen boyum156 bu arada.. Nasil yenerim bu problemi ne giymeliyim ne yapmaliyim yardim edin:((

sen boşver o sevgiliyi,sevseydi boyu kiloyu bahane etmezdi zaten,o ayrılmak için bahane bulmuş,ne oluyormuş ki senin boyun kısa olunca,elini atınca yerini mi bulamıyormuymuş,tövbe yarabbim ya.

benim boyum 158 ,eşimin boyu 189,gayette yakışıyoruz birbirimize.

topuklu,platform ayakkabılar ne güne duruyor,hem seni beğenen böyle beğensin.

Son düzenleme:
Herkes kendinde olmayanı istiyor nedense. Benim boyum 1.85 keşke daha kısa olsaydım diyorum. Ne ayakkabı bulabiliyorum ne elbise çünkü kısalar tunik gibi uzunlar da komik oluyor gömleklerimin kolu hep kısa. Yani insan nasıl olursa olsun takacak bir şey buluyor boyun 1.70 olur idealdir bu sefer burnuna takarsın. Ayrıca boy kilo gibi değil yani uzatıp kısaltamıyorsun kabullenmek en güzeli Allah başka dert vermesin.

Baslığı okuyup yazının sonuna gelene kadar gercekten 1.20 falan oldugunuzu düşündüm. Ki boyum ne olursa olsun yaşamak hepsinden güzeldir.
Ayrıca rusyada yasamıyoruz yani boy ortalamamız 180 değil.
Boyun dert edilicek seviyede değil, senin o sevgilim dediğin adamın karakteri kısaymış.
Haberlerde izledim gecen bayan 130 bey 190. Evlenmişler. Yani demem o ki sevgilin ve senin aranda bu kadar fark olmadıgına göre üstteki ihtimal güçleniyo.
Kimse 4/4 lük değil.
Hakkında hayırlısı olsun.

ya bı 1.70 boyluyum ama bende hep kısa cıtı pıtı bır kız olmak isterım 40 numara ayakkabı gıyıyorum topuklu gıyemıyorum kendımı

iri hissediyorum insan kendınde ne yoksa ona takıyor galiba

hep derim erkek olsam cıtı pıtı bır bayan alırım oh mıs

Sen de mi ya :1:

Aslında gayet normal boyumuz, ben de 1,72 yim.Valla bazen kendimi yarmagül gibi hissediyorum.Keşke az ufak tefek olsam.Çıtı pıtı ne güzel :31:

Sen de mi ya :1:

Aslında gayet normal boyumuz, ben de 1,72 yim.Valla bazen kendimi yarmagül gibi hissediyorum.Keşke az ufak tefek olsam.Çıtı pıtı ne güzel :31:

aynen aynen bazen goruyorum çıtı pıtı bayanları içim gidiyor

bıde benım annemın bır lafı var altında küçük ama değerli der

birde yaşlanmıyorlar ya

bende 1.55 boyundayım.bana saygı duyan beni seven bana değer veren dünyalar iyisi bir eşim ve dünyalar tatlısı iki kuzucuğum var.rabbim hayırlı uzun ömür versin hepimize.sana adam denk gelmemiş canım adam müsveddesi denk gelmiş.bence dua et hiç bulaşmadan kurtuldun.böyle şeyleride takma yoksa cidden çok yaşamazsın.

ay evet ya, ne demişler bodur tavuk her daim piliç :1:

Ablamla yan yana gelince beni abla sanıyorlar hep :43:

Ama hakkımızı da yemeyelim şimdi.Bir elbise filan giyince de gösteriyoruz yani :51:

aynen aynen bazen goruyorum çıtı pıtı bayanları içim gidiyor

bıde benım annemın bır lafı var altında küçük ama değerli der

birde yaşlanmıyorlar ya

evet yaşlanınca bile dimdik duruyor kısa boylular.ama uzunboylular kamburlaşıyor.böyle bir dezavantajları var uzunboyluluğun.

Benimde 1,50 boyum 37 kiloyum minyonum 21 yaşında olmama rağmen herzaman sen 13 14 yaşında gibi gösteriyosun laflarından bıkmadım değil takmamak için ne yapmalıyım bende bilmiyorum..

Başlığa bak kısa boylu yaşamaktansa hiç yaşamamak daha iyimiş.Allah sana dert vermemiş herhalde.Belden aşağısı olmasaydı yada bir bacağın diğerinden kısa olsaydı ne yapacaktın?Ya da tekerlekli sandalyede yaşamak zorunda olsan?Ayıp be

Arkadaslar buraya konu acmistim. Sevgilim boy farkimizdan ve baska sebeplerden dolayi benden ayrildi ve bu olay bende asiri bi ozguven sorunu yasatti . Boyum yuzunden hicbiseyi kendime yakistiramiyorum yazinda bi bes kilo kadar aldim iyice kisa duruyorum tv izlerken hep su oyuncunun boyu kactir diye dusunup duruyorum moda programlarindaki kizlar en az 175 boylarindalar surekli ne giysem yakisir havasindalar ben hic bi zaman oyle ozguvenli olamadim onlari izledikce ben bosuna alisveris yapmayim makyaj yapmayim nasilsa kisayim modunda geziyorum napicam ben boyle:(( guzel kiz denilince akla hemen uzun zayif kavrami geliyo evet erkekler kisalarla da birlikte oluyo ama hic bi erkegin kisa boylu bi kiz ariyorum dedigini duymadim kisaysan bir sifir eksisin bu hayatta ..hayattan zevk alamiyorum surekli topuklu giyen biriyim ama topuklu giydikce kisaligimi dahada insanlarin gozune sokuyomusum gibi geliyo benim topuklu halim milletin normal boyu oluyo bunu gordukce kahroluyorum boy yuzunden iliskimde mutlu bile olamadim sevgilim bile tum ozelliklerin guzel tam hayalimdekisin ama kisasin uzun olsan kopegin olurdum dedi ve gitti:((surekli agliyorum biliyorum ne cuceler var diceksiniz sagligina sukret diceksiniz ama eski sevgilim yuzunden boyle bi sorun olustu psikolojim bozuldu resmen boyum156 bu arada.. Nasil yenerim bu problemi ne giymeliyim ne yapmaliyim yardim edin:((

boyum 1.55 nişanlımın boyu 1.78 kii bu hiç mesele olmadı adamıda görsen yakışıklı mı yakışıklı (maşallah) yani anlayacağın mesele karakter meselesi arkadaşım...tek dert bu olsa keşke...

Sevgilin seni sevmiyormuş , sıkılmış bahane olarak da boyunu göstermiş.

şükret bence, sevgisinin gerçek olmadığını anlamışsın..

Boyun gayet normal, topuklu ayakkabı denen birşey var..

Bu sayede biraz da olsa uzun görünebilirsin ki, Türk kadınları olarak çoğumuz topuklu ayakkabı farkını kullanırız zaman zaman..

Tv de ki mankenleri de düşünme..Türkiye de kaç kız 1,75 boyunda ve 50 kilo?

Boşver, haline şükret Allah sağlık versin.

Benim de boyum cok uzun sayilmaz 1.63um ama son sevgilim 188di, hic bir sekilde de problem olmadi sonucta 35 cm az degil ama sevdikten sonra hic onemi olmamali bunun

Back
X