- Konu Sahibi highschool17
-
yok bacım avrupadada uzun sayılan var aramzda. rahat ol.genetik olarak uzun olmamız zor diorum uzun olduklarını söyleyenler övünenler avrupada kısa kalıorlar.kısa boy orantıyı bozuo ama uzun boyda orantısız vücut olunca çirkin duruo.seksi denilen ünlülerin çoğu gerçekten kısa nie hırs yapıorlar hiç bişey altın tepside sunulmuo onlar güzel deil başarılı kişiler.
LUZUMSUZ ISLER UZMANI: kısa boylular nasıl daha uzun görünür?
kızlar buyrun sızın ıcın arastrdım burda kavgaya son artık herkeş uzun gorunecek
kısalar kısayı ovüyo ama hep uzun olmak ıstıolarGerçekten bu sitedeki uzun boy / kısa boy kompleksini anlamıyorum..
bnde senı sewdımmm kadn psıkolojısını cok pis cozerım ben her mesajın bılınc altını okuyorumAhahahahah sana helal olsun supersin seni sevdimm:)
yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu noktakim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim
Ben bu konularda hep Kim Kardashian'ı örnek veririm
Boyu bazı sitelerde 155 olarak bazılarında 158 olarak geçiyor
Sonuç olarak kısa biri
Ama gayet de biçimli ve seksi bir kadın
Uzun boy bence daha avantajlı,ama kısa boylu olanlar da asla seksi olamazlar diye bir kaide yok
Şahsi fikrim
komik ve aşağılayıcı yorumlar..
bu insanlarla aynı toplumda olduğumdan dolayı utanııyorum
bana göre bi adriana lima güzel ve çekiciyse,shakira da güzel ve çekiciyse..bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu düşünüyorum
her şeyin kendine özel güzellikleri var bunu kimse anlayamıyor mu?? bide birbirinizle dalga geçiyorsunuz felan
ayıp yaaa
kaç yaşında insanlarsınız merak ettim
eviniz,çoluğunuz çocuğunuz felan var mı??
ha ilerde evladınız filan sizin beğendiğiniz fizikte felan olmazsa uzun istiyosanız felan diyelim ki kısa olursa.
ya da tam tersi.. ne yapacaksınız acaba?? ya da herkes bi anadan doğmadı mı?? biri diğerine bu sözleri söylemeyi,aşağılayıp dalga geçmeyi,alttan vurmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor??
genellemelerden de böyle insanlardan da bıktım bu sitede .....
komik ve aşağılayıcı yorumlar..
bu insanlarla aynı toplumda olduğumdan dolayı utanııyorum
bana göre bi adriana lima güzel ve çekiciyse,shakira da güzel ve çekiciyse..bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu düşünüyorum
her şeyin kendine özel güzellikleri var bunu kimse anlayamıyor mu?? bide birbirinizle dalga geçiyorsunuz felan
ayıp yaaa
kaç yaşında insanlarsınız merak ettim
eviniz,çoluğunuz çocuğunuz felan var mı??
ha ilerde evladınız filan sizin beğendiğiniz fizikte felan olmazsa uzun istiyosanız felan diyelim ki kısa olursa.
ya da tam tersi.. ne yapacaksınız acaba?? ya da herkes bi anadan doğmadı mı?? biri diğerine bu sözleri söylemeyi,aşağılayıp dalga geçmeyi,alttan vurmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor??
genellemelerden de böyle insanlardan da bıktım bu sitede .....
Neden bağırıyorsunuz? Büyük harf bağırmak anlamına gelir de
Arkadasim ben genel yazdim anlasilmiyor mu oradan bakinca. Elbette ki istisnalar vardir ben bunu kabul ediyorum.
Erkek arkadasinin senden ayrilma gibi bir düsüncesi olmayabilir. Seni begenmis, sevmis, kendine uygun bulmus, boyun ondan uzun diye senden ayrilacak degil tabi ki de. Peki sizin bu durumunuza bakarak abinin yaptigini dogru buluyor musun?
Sizin ailedeki örnekler biraz ekstrem olabilir bir sey diyemem herkesin tercihi. Ben insanin dogasindan örnek vererek genelleme yaptim sadece. Ama kesinlik belirtmedim, zaman degisti, artik insanlar boya, posa endama bakmiyorlar; akla, zekaya, kültüre, kisilige bakiyorlar daha cok. O yüzden eskiden istisna olan durumlarin simdilerde artmasi normal. Eskisi kadar dogal degiliz ne de olsa...
Bu arada ben de yazmadan edemeyecegim; boyum 1.56 sevgilimin boyu 1.81 aramizda hic problem olmadi bu durum. Ben sevgilimden uzun olsaydim ve sevgilim yine beni secseydi yine problem olmazdi cünkü bastan secimini yapmis, begenmis, sevmis. Sirf boyum kisa veya uzun diye benden ayrilmasi cok yanlis olurdu degil mi?
herkes kendi açısından bakıyor..
oysaki genellemeler yanlış her zevkten insan mevcut ve doğal olanı da bu zaten
düşüncelerimizi yazalım ama genelleme yapmayalım bence..
yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu noktakim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim
hayallam geçen seferde yazıcaktım yazmadım yine rasgeldim ve aynı konuyu vurgulamıssın hanımefendi
bu dünya sizin kuzen abi ve nişanlınızdan ibaret değil
ha yani uzun boylu istiyorum diye tutturur
kısa tutturamaz
genelleme örnekleme tespit farkındalık vs vs süpesiniz süper mükemmelll
Allah sizi inandirsin boyum 150 ve hic de yerden yere vurulmus hissetmedim ama belli ki sizin yaraniz varmis gocunmussunuz:) sexy olup olmadiginizi boylesine basit bir platformda sabitliceksİniz,seksapaliteden once akil sagliginiz icin yararli bir seyler yapsaniz daha iyi. İnsanlar istediklerini soyleyebilirler,nasil ki sizler soyleyebiliyorsaniz.kendinizle barisik degilsiniz bunu kolayca anlayabildim fakat sizin gibi dusunmeyen insanlarin elestiri ya da fikirlerine kulak vermeyip karsi saldiriya gectikce kisisel olarak gelisebilmeniz mumkun degil. Siz sok olmussunuz,ben sizin yazdiginizi okuyup daha cok sok oldum. Herneyse bol sans
Sizde bağırmak anlamına gelebilir ama bende vurgulamak anlamına geliyor... sadece bişeyleri vurgulamak amaçlı büyük yazdım bağırma gibi bir amacım düşüncem yoktu...
Genel yazmıcaksın işte arkadaşım anlatamıyormuyum genelleme yapmıcaksın senin hayatında çevrende öyle olabilir ama dışarda toplumda öyle değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum ben.. Evet abimin yaptığıda kendince doğru, neden?? çünkü kısa boylu birisini istemiyor yanında demekki yakıştıramıyor yanına, buda onun problemi ben sadece örnek verdim... Evet insanlar boya posa endama bakmıyor kafa yapısı karakter yapısı daha ön planda.. Ayrıca seninde durumunu istisna olarak görüyorum ben, çünkü dışarda ne kadar uzun boylu bayan ondan kısa erkek çiftine nadir rastlasakta kısa boylu bayan uzun boylu erkek çiftinede nadir rastlıyoruz bu bir gerçek.. İŞte son paragraf olay burada bitiyor seçimini yapmış, sevmiş, beğenmiş.. Bittii.. BU KADAR BASİT İŞTE OLAY SADECE 2-3 CÜMLE VE 1 PARAGRAFTAN İBARET.. UZADI DA UZADI YANİ..
Yok yok anladim ben, tartismayi bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz. Herkes kendi fikrini baskalarina zorla kabul ettirmeye calisiyor, biri karsit fikir söyledimi üzerine yükleniliyor...
Evet uzadi senin bana yazdigin ilk cevap yüzünden uzadi.
Kör degilim, herseyi görebiliyorum sükür. Gözlem yetenegim cok iyidir. Arastirmayi okumayi da severim. Istisnalar kaideyi degistirmiyor iste, ben de istisna olabilirim istisna degilim demiyorum ama dogal olan su; erkek kadindan uzun olur. Eger böyle olmasaydi su an erkeklerin boy ortalamasi kadinlarinkinden uzun olmazdi. Ben burada fikrimi söylemiyorum, dogru olani var olani söylüyorum. Sen erkek arkadasindan uzun olabilirsin, belki de kendinden kisa erkekleri seviyorsundur, bunu normal kabul ediyorsundur, olabilir senin zevkin. Ben de kendimden cok uzun seviyor olabilirim bu da benim zevkim, benim begenim. Cevremizde de bu tip ciftlerle karsilasiyor olabiliriz ama bu dogal olani degistirmez. Bu genellemeden de öte bir gercek. Evrim (bkz:dogal secilim) konusundan az cok anliyorsan, bilgin vardir bu konuyla ilgili...
Artik tartismayi keselim istersen, ikili tartismalar malesef yasak, ceza almak istemezsin herhalde...
Bu arada büyük harfle yazmak bütün forumlarda bagirmak anlamina gelir. Forum kurallarini acip okursan görürsün bunu...
Ben de fikrimi belirteyim. Genelleme filan yapmıyorum.
BENCE kısa boylu kadınlar %99 seksi değildir.
Tvde gördüğümüz kısalarla gerçek hayatta karşılaşsak farklı düşünebiliriz büyük ihtimalle.
Ekran ve reel bambaşka sonuçta.
Seksi kadın biraz dolgun olmalı, hafif iri olmalı ve uzun bacakları olmalı. Benim için böyle.
Bu forum alt başlığını son yazılanlarda görüyorum ve bazen en son ne yazılmış diye bakıyorum,bazen yazılanlara cevap yazma isteği oluşuyor,gerçek hayattta karşılaştıklarımızla tv de gördüğümüz kısalar çok farklı diyerek,kısa boylu ünlüler kadar güzellerinin dışarda dolaşmadığını ifade etmek istemişsiniz;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?