• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa Çalışma Ödeneği Yatmadı

hosbescan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
78
56
3
36
Kızlar Selam,

Büyük bir kriz geçiriyoruz malum. Bugün hesabıma işkurdan kısa çalışma ödeneği yatacaktı, bi heves bekledim çünkü elim çok dar. ama yatmadı işkur telefonu açmıyor. işyerinde ki dğer arkadaşlara yatmış bilen var mı acaba?

İşkur'a bildirilen IBAN bilgilerim de hatalı değil.

Ödenek alacak olup hesabına yatmayan var mı?

Kuzum onu İşveren hallediyor diye biliyorum. Onunla görüşmelisin. Daha bugün başladı biraz bekle bakalım

Eşime pttden maaşınızı alın diye mesaj geldi. Bazı arkadaşlarına sms gelmemiş. Bazı arkadaşlarının ise maaş hesaplarına yatmış. Kimse bilmiyor neden böyle olduğunu..

Biz 4 şubeli bir kurumuz.
Sırayla hepimizin hesaplarına yattı ödenek.
Hem Mart iki haftalık hem de Nisan ayı ödemelerimizi birlikte, tek seferde aldık.
Ödemelerimiz aynı hafta yapılmadı ama, dalgalı bir seyir izledi.
Sadece bir öğretmenimize henüz yatmamış, banka hesaplarımızı tanımlamıştık e-devlet üzerinden onun hesabı kızlık soyadıyla açıldığı için bir aksilik olmuş.
Sizde de böyle bir durum olabilir mi?

Kızlar Selam,

Büyük bir kriz geçiriyoruz malum. Bugün hesabıma işkurdan kısa çalışma ödeneği yatacaktı, bi heves bekledim çünkü elim çok dar. ama yatmadı işkur telefonu açmıyor. işyerinde ki dğer arkadaşlara yatmış bilen var mı acaba?

E devlet üzerinden maas hesabini bagladiniz mi yansimasi icin?
Veya ödenek hakkiniz var mi emin misiniz?

Bizim de 5 kisi yatmadi dedi sabahtan beri. 3ünün hakki yokmus. Ikisi maas hesabini tanimlamamis, sonradan tanimladilar oldu

İskur kaydinizda kizlik soyadiniz varsa yatmamis olabilir. Kontrol edin isterseniz. Eger kizlik soyadinizla kayit yaptiysaniz 170'i arayin degistirin. Sonra da kayit actirin tekrar hesabiniza yatirmayi denesin iskur. Burdan da bilgilendirirseniz bizleri cok seviniriz, baskalarina da ornek olur cozum.

Herşey parayı alana kadar mış demek. :D Ne oldu nasıl oldu açıklama yok.

Benimde yatmadi. Ben iş yeri yapacak diye bekliyorum bizim insan kaynakları halledecektee ölme esegim ölme

Benim de ne onay geldi ne bi bilgi var çok zor bir durumdayım iş yerim de cevap vermiyor bari ücretsiz izin verselerde o parayı alsak

Kızlar Selam,

Ibanınızı yanlış verdıysenız yada belırtmedıysenız tc kımlık numatanızın son rakamına gore ptt ye yatırılıyor.

Esime bugun yatti, ama oncesinde e devlet uzerinden Kayit yapti ve bilgilerini tamamladi maas hesabina yatmis

Öncelikle e-devlet üzerinden işsizlik ödeneği /iş kaybı tazminatı sorgulamaya girin. Gelen ekranda detay yazan yer var ise tıklayın. Hak ediş mevcutsa hak edişlerin ay ay tutarlarıyla yazdığı bir ekran gelecek karşınıza. Daha sonra işkur sitesine giriş yapın. İşsizlik ödeneği /iş kaybı başvurusuna tıklayın açılan ekranın üst kısmında iban bilgilerinizi güncellemek için yönlendirme linki var. Ordan iban bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Hak ediş olması durumunda yatmıyorsa ya ibanda soy isim değişikliği gibi sorunlar mevcuttur. Ödeme pttden çekilebilir.

Back
X