Saç Kesim Şekilleri kısa dalgalı saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bertsina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
42
0
86
Sakarya
kızlar benimde saçlarımla sorunum var.Saçlarım omuzumum yaklaşık 5-6 cm üstünde yani kısa sayılabilir.Bob kesim,hafif dalgalı.Ama ben saçlarım şekil veremiyorum jölelersem kısa olduğu içi kabarıyo maşada yapamıyorum kısa olduğundan düzleştirmekde istemiyorum yıpranıyor çünkü.Bana şöyle kısa sürede yapabileceğim dalgalı ve düz model söylermisiniz.:sinifsinif:

cnm saçını yıka ey kafanı aşağı doğru elinle sıkıştırarak biraz kurut.. sonra nemli hale gelsin köpük sür gene biraz sıkıştırarak avcunun içinde ve de biraz daha kurut bırak dalgalı olsun

hafif havalı kıvrımlı düz sayılabilcek bi model içinse saçını iyice kurut düzdüz taradıktan sonra ve iyice kurutunce al kalınca bi tokayla saçını bağla ama at kuyryğu yapma ucu tokanın içinde kalsın biraz ve 1 saat öyle dursun aç bak nasıl şekil alıyo..yani bi ucu içerde kalcak bi nevi topuzumsu gibi

umarım işine yara cnm ..ben düzleştirici kullanmıyorum artık hep bu toka yöntemini yapıyorum çok güzel oluyo..

bide saçını çok yukardan bağlama aşağıdan bağla ki toka yukardan iz yapmasın

gece de böyle bağlayıp yatıp sabah tararsan hiç bozulmadan kalıyo o öyle kirlenene kadar :)))

anlış yazmışım bazı yerleri edit tuşu kaldırılınca da düzeltemedim kusura bakma :)

benim saçlarım uzun ve dalgalı bundanda öte çok gür salmak istiyorum fakat düzleştirmeden salınca kabarıyo saç kremi uyguluyorum gene kabarıyo ne yapmam gerekiyo bildiğiniz yöntem varmı sizin bu dediğinizi uyguladım fakat saclarım kalın telli olduğu için pek olmadı ...

kızlar benimde saçlarımla sorunum var.Saçlarım omuzumum yaklaşık 5-6 cm üstünde yani kısa sayılabilir.Bob kesim,hafif dalgalı.Ama ben saçlarım şekil veremiyorum jölelersem kısa olduğu içi kabarıyo maşada yapamıyorum kısa olduğundan düzleştirmekde istemiyorum yıpranıyor çünkü.Bana şöyle kısa sürede yapabileceğim dalgalı ve düz model söylermisiniz.:sinifsinif:

Merhablar, senin içinönerebileceğim saçlarını gece ıslak mendile bir tutamını sar sonra ıslak mendili bağla sabah açtığında dalgalı olur. aldığın tutama göre büyük veya daha kıvırcık olabilir. istersen sadece bir tutamını yap. sabah da açmadan önce biraz fönleyebilirsin daha kalıcı olmasını sağlayabilir. video olarak da yourubeye ıslak mendille dalgalı saç yazarsan ordanda izleyerek anlayabilirsin. umraım yardımcı olabilmişimdir :)

Back
X