kısa elbisenin altına tayt yada mus çorap olur mu?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
..........................................................................

Son düzenleme:
elbise lacivert renk ağırlıklı içinde koyu pembe ve gri çiçek desenleri var

Son düzenleme:
siyah çorap ince olmucak ama içi göstermeyen mus çoraplardan giymek istiyorum yaz olduğu için kötü olmaz dimi ?

elbise kısa olunca en iyi opak olanlar olur öbür türlü daha kötü durur ayakkabı olarak ne düşündün topuklu mu babet mi

siyah babet aldım cnm. ya ama işte ince çorap giyemem elbise kısa olduğu için kapatmaya çalışıyorum keşke almsaydım bu elbiseyi ya şu düğünlerdende bıktım elbiselere para harcamaktan :(

Son düzenleme:
kisa elbisenin amaci, bacaklari gostermek icin, altina birsey giyeceginize,uzun bir elbise giyinmelisiniz.. boylece kimsenin goz zevkini bozmamis olursunuz..
tayt hic giyilmez ! opak coraplarsa kisliktir, ozel bir gecede de kullanilmaz !

onun disinda ya guzelce solaryuma git bacaklarina hos bi tan yap, guzelce yagla bacaklarini giy elbiseni guzelce..
yada diger sik, eger bacaklarin cok acik renkse, incecik ten rengi bir corap bul ,kendi teninden 2 ton koyu onu giy..

elbiseyi merak ettim ..koysan daha ıyı fıkır verılır

ama sakın tayt gıyme ..

Tayt kesinlikle giyme de kalın çorap olabilir kesinlikle ince çorap giyemem diyorsan eğer. Elbise lacivert ağırlıklıysa siyah çorap kötü durur, krem rengi giyebilrsin.

Kısa elbiseler yakışan tek şey dizüstü çoraplar elbise ile aynı renkte olan....Japon stili olur hem ohh ne güzel :))

kalın çorap kış için olabilir ama bu havalarda hoş duracağını sanmam canım
tayt ise tamamen hayııır..

bence ten rengi yada siyah ince çorap giy kına gecesinde okula giden öğrenciler gibi mus çorap kullanma

Back
X