Jotenempa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2019 307 139 103 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi siduri #21 göz saulgoodman .!.: Benim tam 8 senede eridi tam bir kabustu. Sanki göz altımda bezeler vardı. Bir dermatologa eritme işlemi yaptırdım, bir göz doktoruna da göz altımdaki torbaları aldırdım. Eskisinden çok iyiyim. Genişletmek için tıkla... selamlar. göz torbaları için hangi doktoru tercih ettiniz acaba? ismini özelden veya buradan paylaşabilir misiniz?
göz saulgoodman .!.: Benim tam 8 senede eridi tam bir kabustu. Sanki göz altımda bezeler vardı. Bir dermatologa eritme işlemi yaptırdım, bir göz doktoruna da göz altımdaki torbaları aldırdım. Eskisinden çok iyiyim. Genişletmek için tıkla... selamlar. göz torbaları için hangi doktoru tercih ettiniz acaba? ismini özelden veya buradan paylaşabilir misiniz?
saulgoodman Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2014 1.006 2.740 333 38 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi siduri #22 Jotenempa .!.: göz selamlar. göz torbaları için hangi doktoru tercih ettiniz acaba? ismini özelden veya buradan paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konya’da göz doktoru Dr Hüsamettin Aksoy’a oldum memnunum.
Jotenempa .!.: göz selamlar. göz torbaları için hangi doktoru tercih ettiniz acaba? ismini özelden veya buradan paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konya’da göz doktoru Dr Hüsamettin Aksoy’a oldum memnunum.