kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 18 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #1 Çok sevdiğim bir siteyi sizinle paylaşmak istedim.. google benim sinemalarım yazarsanız görebilirsiniz:)(special thanks to orchidea ) umarım sizler de beğenrsiniz... Son düzenleme: 18 Nisan 2011
Çok sevdiğim bir siteyi sizinle paylaşmak istedim.. google benim sinemalarım yazarsanız görebilirsiniz:)(special thanks to orchidea ) umarım sizler de beğenrsiniz...
orchidea Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.390 7 0 Diğer 18 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #2 link paylaşımı yasak.(moderatör değilim sadece uyarı amaçlıydı.)
kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 18 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #3 orchidea .!.: link paylaşımı yasak.(moderatör değilim sadece uyarı amaçlıydı.) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim uyarın için:) haberim yoktu böyle birşeyden gercekten. peki bu şekilde olur mu?
orchidea .!.: link paylaşımı yasak.(moderatör değilim sadece uyarı amaçlıydı.) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim uyarın için:) haberim yoktu böyle birşeyden gercekten. peki bu şekilde olur mu?
orchidea Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.390 7 0 Diğer 18 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #4 kopiket .!.: teşekkür ederim uyarın için:) haberim yoktu böyle birşeyden gercekten. peki bu şekilde olur mu? Genişletmek için tıkla... Aslında bu şekil olur mu bilmiyorum ama şu şekilde oluyormuş: google'a ''............''(kelime neyse) yazın karşınıza çıkan ilk sonuç yani bir çeşit internet yol adresi gibi tarif ederek.
kopiket .!.: teşekkür ederim uyarın için:) haberim yoktu böyle birşeyden gercekten. peki bu şekilde olur mu? Genişletmek için tıkla... Aslında bu şekil olur mu bilmiyorum ama şu şekilde oluyormuş: google'a ''............''(kelime neyse) yazın karşınıza çıkan ilk sonuç yani bir çeşit internet yol adresi gibi tarif ederek.
kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 18 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #5 orchidea .!.: Aslında bu şekil olur mu bilmiyorum ama şu şekilde oluyormuş: google'a ''............''(kelime neyse) yazın karşınıza çıkan ilk sonuç yani bir çeşit internet yol adresi gibi tarif ederek. Genişletmek için tıkla... :79::79:sanırım bu oldu:)
orchidea .!.: Aslında bu şekil olur mu bilmiyorum ama şu şekilde oluyormuş: google'a ''............''(kelime neyse) yazın karşınıza çıkan ilk sonuç yani bir çeşit internet yol adresi gibi tarif ederek. Genişletmek için tıkla... :79::79:sanırım bu oldu:)