Kısa sürede 19 kilo veren Deniz Seki

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Kısa sürede 19 kilo veren Deniz Seki, zayıflatıcı bir ürünün reklam yüzü oldu.

Son haftalarda verdiği kilolarla gündem olan Deniz Seki; bir yandan zayıfladı bir yandan da cebini doldurdu. 19 kilo zayıflayarak eski formuna kavuşan ünlü şarkıcı, zayıflatıcı bir ürünün reklam yüzü oldu. Deniz Seki'nin özellikle internet ortamında büyük ilgi çeken reklam karşılığında 500 bin lira ücret aldığı öğrenildi. Yani 38 bedene düşen ünlü şarkıcı; verdiği her kilo karşılığında yaklaşık 26 bin lira kazanmış oldu. Deniz Seki, bir yandan da alışveriş sitelerinin aranılan ismi haline geldi.

Moda çekimi yapacak

Yakında bir moda çekiminde boy gösterecek olan Seki; bu sayede yine yüklü bir ücret alacak. Halen diyet programını sürdüren Deniz Seki; vereceği pozlarla geçtiğimiz yaza damga vuran selülitli ve fazla kilolu fotoğraflarını da unutturmayı hedefliyor.

Çelişkili sözler

Seki, reklamda zayıflatıcı ürünün takviyesiyle kilo verdiğini söylemesine rağmen; geçtiğimiz haftalarda "Zayıflamak için hiçbir ilaç kullanmadım"
demişti.

Deniz Seki'nin nasıl zayıfladı! İşte gerçek. Deniz Seki'nin zayıflama sırrı ortaya çıktı. Bir dönem aldığı aşırı kilolar nedeni ile başı dertte olan ünlü sanatçı Deniz Seki tekrar eski formuna kavuştu. Peki Deniz Seki'nin zayıflama sırrı ne dersiniz.

4 ayda 20 kilo veren başarılı sanatçı Deniz Seki, kilo vermesinin altında yatan sırrı açıkladı.

MEYVE SAYESİNDE 20 KİLO VERDİ

Son yıllarda bir hayli kilo alan Deniz Seki sıkı bir çalışma sonucu fazla kilolarından kurtuldu. Yaşam koçu eşliğinde 4 ayda 20 kilo vermeyi başaran Seki, sadece diyet değil, spor, irade ve disiplinle fazla kilolarını verdiğini söyledi. Seki'nin vücudundaki fazla kiloları atmasının en büyük sırrı ise pomelo adlı bir meyve.

fıçı gibiydi,zayıflamasa patlıyacaktı...gıdısı gerdanı kaynanalara dönmüştü ::9::9::9:

fıçı gibiydi,zayıflamasa patlıyacaktı...gıdısı gerdanı kaynanalara dönmüştü ::9::9::9:
valla zayıflatıyor diye ne çıksa alırsak tabi daha çok paralar kazanırlar sarımsağından yeşil çayına zencefilinden İngiliz karbonatına aa bak İngiliz olacak yoksa olmaz ama yediklerine de dikkat edeceksin ne içersen iç ne yersen ye hepsinde yediklerinize dikkat edeceksin yazıyor sporu da unutmayalım günde en az 45 dakika yürüyün platesi vs yaparsanız daha çabuk sonuç alırsınız (yan etkileri de cabası)eee ben üste para vermeden de yediklerime dikkat edip sporumu da yapınca zayıflıyorum zaten sonuç sayemizde kazanıyorlar lütfen arkadaşlar moda olan gıda üzerine hiç bir ürüne inanmayın ister zayıflatıyor densin ister çok yararlı bizlere gerçekten sağlıklı ürünler üretsinler yapsınlar yeter katkısız hormonsuz bağımlılık yapmayan vs vs sayelerinde şişmanlıyoruz bir oradan kazanıyorlar birde yalandan zayıflatıyoruz diye oradan hepimize kolay gelsin:16:
konuya cevap vermek istemiştim ama sizden alıntı yapmışım yanlışlıkla :)

Son düzenleme:
Back
X