• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa sürede ev yetişir mi ?

ev içinde usta vb. uğraşılmaz, kıracak dökecek tadilat falan detaylı iş varsa yaşanmaz bence. nutfak yapacak eşyalarımı falan sdağıtacak, sahat edemiyeceğimi düşünüyorum ben
Yazmış ya konu sahibi ilk mesajda detaylı olmasa da tadilat işi var diye, ki öyle bile olsa beş ay çok fazla ev baştan yapılsa üç ayda biter zaten, ufak tefekler eve girilince yapılsın yazdım büyük tadilatlar değil.

Ayrıca işleri yavaş yavaş, ağır ağır yapmak için martta çıkın demişler evde öyle büyük bir tadilat yapacakları için değil.

AmA bu da biraz tuhaf değil mi oğlu evi aldığında cocukmuş zaten neden boş tutsun ki 7 yıl oturmuş ha şu konu doğru ihtarneme cekmesi gerek ev sahibinin hersey yasal olsun.

Evet o detayı sonra gördüm. Yine de kiracılı eve güvenerek çocuk evlendirilmez ve ihtar çekip yasal süreci başlatmalıydı. Çocuk da yani o zaman lisedeyse şu an en fazla 24 yaşında inşallah evleniyordur gerçekten. İhtar çekmediği için de çok inanmadım.

Ben bu eve geldim evlendigimden beri buradayim 7 yildir evliyim ev sahibinin cocugu o zamanlar liseye gidiyordu burada oturmuyordu baska bir sehirdeydi yani plan sonradan degisti ama oglum evlenene kadar oturun diyordu zaten bizim icin surpriz olmadi bizim yanlisimiz simdiye kadar kendi evimiz icin harekete gecmemis olmamiz oldu aslinda bu yuzden kimseyi suclayamiyoruz agirdan aldik

Daha çok gençmiş. İlişkileriniz iyise inandıysanız ihtar çekmeden sorun yok :)

Back
X