kisa surede evlenenler

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
68
İstanbul
Arkadaslar merhaba burada tanistiktan sonra kisa bi flortten sonra evlenenleri dinleyelim.. nasil oldu neden cabuk evlenme karari aldiniz ve en onemlisi memnun musunuz tavsiye edermisiniz :))

Ben az kalsın öyle bir hata yapıyordum.biriyle tanıştım ve 1 hafta sonra evlenme teklif etti ailesiyle tanıştırdı vs. Herşeyi ben nasıl istersem öyle yapmaya başladı.ben de etkilendim haliyle ve hemen düğün yapmak istediler benim ailemle telefonda konuştular.olaylar sanki benim dışımda gelişmişti başkasının hayatını yaşar gibi oldum.korktum ve vazgeçtim.iyiki de vazgeçmişim şimdi düşünüyorum da hiç bana uygun değildî ne ailesi ne kendi.o zaman o karmaşanın içinde bazı şeyleri göremeyebiliyor insan.ama görüc usulü evlenip çok mutlu olan da var.bence yine de iyice tanımalı insan.çümkü evlilik gerçekten zor bişey ve sevmeden katlanmak kabus gibi olur....

bundan önceki ilişkimde 2 ay içerisinde istemeye geliceklerdi vzgeçtim iyiki vazgeçmişim
şu anki ilişkime bakıyorumda alakası olamazmış 3 yıldır çıkıyoruz nişanlıyız 4 ay sonra evlenicez çabuk karar verme sakın cnm

4. Ayımızda nişanlandık, nişandan 5 ay sonra evlendik biz hem aşıktık hem de aile memleket meslek uyumu vardı. Malum iş güç sahibi olunduğu ve ailelerden uzakta olunduğu için bir an evvel evlendirilmek istendik. Biz de onay verince... ;-) hiç bir sorun yok çok şükür, her şey yolunda.

bizde 8 ay sewgililikten sonra evlendik.şu an bebeğimizin olmaması dışında hiçbir sorunumuz yok çok şükür.bu arada 9 yıl oldu evleneli

Meraba kızlar bizde unıversite donemimin son şenliklerinde mayısda tanıstık hazıranda mezunıyetımde suprı bı evlenme teklıfı aldım ve agustosda aıleler tanıstı ekımde nişanlandıj arkasına ocakda evlndık cok şukur mutluyum huzurluyum rabbım kimseyı huzurunu bozmasın hepımızde mutlu olalım ınsalllah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…