Kısa sürede evlilik

Evlendikten sonra değişiyorlar mı bilmiyorum ama benim eşim evlenmeden önce de bir çok konuda ipucu vermiş aslıda. Ben anlamamışım. Şimdi düşününce taşlar yerine oturuyor. Şu an yaptığı ve beni rahatsız eden bir çok şeyi evlenmeden önce de ufak tefek yaptığını hatırlıyorum. Ama görememişim o zaman.
Aynen saklama da olabiliyor görmeme de

Ben de süre ile alakası olduğunu değil, kendini tanımakla ve hayata bakış açısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ortak keyifler, ortak zevkler, nezaket, görgü, eğitim, aile yapısı, kendine ve etrafa saygısı gibi kriterlerim vardı. Bazı şeyler gerçekten anlaşılıyor. Boşa atıp, boş konuşan, boş bir insan mı? 1 saatlik görüşmede bile anlaşılır. Benim için komik, mütevazi ve dolu biri olması çok önemliydi. Önce arkadaş olabilmeliydik ki, onunla saçmalayabileyim. Öyle olduğunu düşündüğüm eşimle, tanışmamızdan 4 ay sonra evlendik.

Bizde eşimle tanıştıktan 4 ay sonra evlendik. Şu an 7 aylık evliyiz. Bence bi insanı ne kadar tanırsanız tanıyın aynı evde yaşamadan tam anlamıyla tanıyamazsın. Çok şükür ki eşim bana her konuda çok yardımcı , anlayışlı biri. Arada beni sinir etse de çok seviyorum onu. Tanıma zamanından ziyade tanımaya çalışırken kaliteli zaman geçirebiliyo musun , ortak zevkleriniz var mı , oturuşu , kalkışı vs ye dikkat edilmeli bence.

Beeen
1 ay sonra evlenmek istedigini söylediii
Cok ani oldu
4 ay sonra evlendik ama sunu söylemeliyim baslarda cok kafa karisikligi oluyor.. buyuk sans isi ... cok ince dokuman gerekli yanlis adim olmamasi icin .
O insani ayni eve girdiginde taniyorsun gercekten ama erkekler kendini belli ediyor oturup kalkmasi , kurdugu cumlelerle bakis acisini görebiliyorsunuz.

Uzun da tanisan kisa da tanisan erkekler evlendikten sonra 360 derece dönüyor canim asla ayni evde yasamadan ne olduklarini anlayamazsin. Kendilerini asla sevgililik döneminde belli etmezler. Fragmanda farkli filmin iceriginde farkli seyler izlersin. Evlilik sans isidir sansin varsa iyi birine denk gelirsin mutlu olursun ama sansin yoksa en iyi adam bile evlendikten sonra canavar olur .

İyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
eşimle görücü usulü tanıştık nişandan 5 ay sonra düğünümüz oldu toplamda 6 7 aylık bir tanışma süremiz oldu yani şuan 1 yıllık evliyiz ve çok çok çok mutluyuz yine olsa yine aynı şekilde aynı insanla evlenirdim:KK200:

Bende esimle tanistiktan 2ay sonra evlenme teklifi aldim 6 ay sonra evlendik.simdi 5 yillik evliyiz her evlilikte oldugu gibi arada problemlerimiz oluyor.cok mutluyuz ve hic pisman degilim evlendigime

Back
X