• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ve öz (dansöz)mesele

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz

Orada susardım eve gidince onu oynatıp bende ona para takardım
Ama sinirlerim çok bozulurdu.

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz[/QUOTEk
O tarz hareketler banal gelir o yüzden sinir okurdum.yoksa kiskanmam yani ne olacak dansoze para taktı diye benden vaz mi geçecek.ama o hareketi yakıştırmazdim esime

Ben napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı :KK70:
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı :-)
Annenin ellerinden opuyorum canim ohhh iyi olmus:KK53::p

benim arkadasimin esi dansoze 250 lira takmis bi gun kafasi guzelken.. bizimki hic ses cikarmamis gayet rahat davranmis ertesi gun kredi kartini alip yaklasik 1000 liralik alisveris yapmisti kendine.. dansoze para varsa banada duser birseyler diye :) durumlari cok iyi degildi ama eside gikini cikaramadi:)

Ben bu tip kıskançlıkları cidden anlamıyorum ya.
İki yılbaşı önce sevgiliyken gittiğimiz mekanda ben zorla para taktırdım, ayıp olur cimri misin diye. Orada para takınca aralarında elektrik olmuyor aldatma olmuyor yani. Sıradan bir eğlence. Her şeye çok anlam yüklemeyin bence.
Bu tip eğlencelerde cidden eğlenmek tek amacımdır

Back
X