• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ve öz (dansöz)mesele

Ben böyle dansözlü mekanlardan hiç hoşlanmam ama gitmem gerektiği için oradaysam ve eşim/sevgilim para taktıysa da umursamam çünkü kadıncağız ekmeğini buradan kazanıyor, ha garsona bahşiş vermiş ha dansını icra eden kadına para takmış benim için aynı şey.

Yılbaşında bir yere gitmiştik canlı müzikli küçük Bir yer nezih te bir yerdi, dansoz çıktı benimki fazla durmasın masa da diye gelir gelmez elime para sıkıştırdı tak da gitsin masadan dedi oysa ben umursamamıştım ama o da o gece benim hatrima çıkmıştı. :) yanı kızsam baştan gitmezdim açıkcası.

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Cok feci gicik olurdum.

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz

Sizin önünüzde yarı çıplak oynayan bir erkeğe para taktığınızı görse ne yapacağını sorardım

Ben de para takardım :KK53: Eşli gitmişsiniz sonuçta, eşiniz de rahat biri herhalde. Dansöz izleyebiliyorsanız para da takılabilir. Dansözde usül para takma değil midir zaten...

• Beğen
Reactions: anu
Cok kotu seyler olurdu. Kiskancligimla ve kiskaninca yaptigim devasa olaylari dusunuyorum. Sessiz mi kaldiniz bir sey yapsaydiniz keske off Allahim sen yasatma cok korkunccc

gülerdim, beklenmedik bir davranış olurdu benim için, rahatsız olmazdım yani, pavyon değil ya geyiğine getirmişler diye düşünürdüm

Ya ben bu hareketi cok kotu buldugumu fark ettim.
Hep boyle kotu adamlarin, calismak zorunda kalan kadinlari elleme amacli gogsune gogsune para sokusturmaya calistiklari bolumler falan canlandi gozumde :)

Yani bi salsa yapana para takmiyorsun, mantiken o da dans degil mi o da dansoz degil mi diye dusuncelere gark oldum.

Tabi dansozler icin yerlesmis yazisiz bir kural olmus gibi duruyor ama artik eskide kalsin bence.
Cok avam gorundu birden.

Eşim dansöz oynayan bir mekana gitse para vermesini umursamazdim!
Madem karsisiniz dansözlü mekanlara da karşı olmanız lazim.
Canim sen mevzuyu cok yanlis anlamissin dansozlu mekanlara giden bi aile değiliz ahbabimiz eglence olsun diye ilk gun mekaninda donsoz çıkardı yoksa normal bi restaurant kapatti arkadaslariyla eğlendi hepsi bu

Yani ben çok hoş karşılamazdım zaten eşimde nasıl tepki vereceğimi bilir kalkışmaz haa yapsaydı kesin evde dır dır ederdim

Back
X