• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ve öz (dansöz)mesele

baştan gitmezdim. sonuçta dansöz oynamaya çıkıyor di mi? adam alkol alınca vs yanına çıkıp oynayabilirdi de. her şeye hazırlıklı olurdum gitseydim de eğer.

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Hiç umursamazdım, cok doğal bir şey bence. Kıskanmaya gerek Yok.

O dansozu masadan bi iterdim agzi burnu dagilirdi ,ki yaparim kimseden korkum olmaz benim bu konularda o esim denilen neyse onunda o ellerini kirardim bidaha degil dansoze para takmak o ellerle yemek yiyemezdi......Ama ben o dansozun o ortama girecegini bile bile asla gtmezdim o ortama isterse babam acsin o dukkani ben istemedigim ortama girmemde girdirmemde....para takmasada bakacak gorecek asla buna tahammul edemem.....

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Valla kalkip bende para takardim dansoze birde cikar karsilikli oynardim ne olcakki

benim esim kafasini cevirip bakmazdi
Bakarsa helede para takarda sinirlenirim

Dansöz olacagi onceden soylenmis, genelde dansoz oldugunda para da takilir bunu da gitmeden once tahmin etmeniz lazimdi. Ama ben olsam asla gitmezdim yani esimi de gondermezdim. Karsisinda vucudunu sergileyen bi kadin ve esim de ona bakacak oyle mi

Dansöz kadın dansını yapar bahşişini toplar ve gider.
Kocasını dansözden dahi kıskanan kadınlar nasıl yaşıyorlar bu duyguyla anlamıyorum.
İşe gittiklerinde bir sürü kadınla muhatap oluyorlar ve dansözden daha riskli ....

Dansa karşı değilim ama kadın vücudunun eğlence malzemesi olmasına karşıyım bu yüzden pek hoşlanacağım bir ortam değil.Eşim yok ama böyle birşey yapsa sinir olurum böyle bir ortama da girmek istemem :)

+1
Genel olarak insan vücudunun eğlence ve para malzemesi olarak kullanılmasına karşıyım ben de. Gel beni eğlendir ben de sana para vereyim tarzı şeyler hayata bakış açıma karşı bir durum. o yüzden bundan zevk alan ya da bunun parçası olan bir adamla nasıl yolumu birleştirdim diye düşünürdüm.

Böyle mekanlara gitmem diyenlerin aklına nasıl bir ortam geliyor çok merak ettim. :KK70:
Bizim buralarda ben cocukken butun dugunlerde dansöz olurdu ( ankara, yas 31)
Herkes para da takardi.
Manyak miydi ki bizim cevre ya, hani bir degil iki degil.
Düğün salonuysa dansöz de olurdu yani.
Esime soyledigimde inanamamisti:/

Ben napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı :KK70:
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı :-)

Ellerinden öptüm teyzenin helal olsun :KK9:

Kocasını dansözden dahi kıskanan kadınlar nasıl yaşıyorlar bu duyguyla anlamıyorum.
İşe gittiklerinde bir sürü kadınla muhatap oluyorlar ve dansözden daha riskli ....

Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.

Bizim buralarda ben cocukken butun dugunlerde dansöz olurdu ( ankara, yas 31)
Herkes para da takardi.
Manyak miydi ki bizim cevre ya, hani bir degil iki degil.
Düğün salonuysa dansöz de olurdu yani.
Esime soyledigimde inanamamisti:/
Ayıp bir şey algılıyorlar, akılları pavyona falan gidiyor herhalde. Oysa ki köçek oynatmak gibi bir şey. Dans ederek para kazanıyorlar. Plajda insanlar daha açık, dansözler bikiniden bile daha kapalı giyiniyor. En fazla full destekli sütyenleri var o kadar. :D Niye bu kadar olay oldu anlamadım.

Otellerde falan bikini tarzi kıyafetlerle şovlar yapiyor kadinlar. Onlar icin de ayni seyi mi dusunuyor bu arkadaslar acaba? Yoksa dansoz deyince daha bir avam geliyor kulaga ondan mi ki?
Yoksa mesele sadece para mi?
Devrelerim yandi :)
Ben sahsen dansozu umursamazdim da yuklu bir paraysa ona acirdim:) ertesi gun birkac katini harcardim muhtemelen:)

Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.
orası işin ayrı bir boyutu ama ben bizim kadınlarımızın meseleye sadece kıskançlık penceresinden baktığını düşünüyorum maalesef entelektüel pencereden bakmıyorlar.

Back
X