• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ve öz (dansöz)mesele

Daha once haberim varsa ve ben alingan bir donemdeysem tabiki de o ortama girmezdim. Ama diyelim girdim ve dansoz oynuyor ben de kalkip oynardim heralde bir de egilirdim esimin onunde bi guzel taktirirdim parami da :) ohhh sabahlar olmasinnn:KK71::KK71:

Acaba bu dansöze para takılmasına "amaaan bana ne nolcak" diyen hanımlar erkek dansçıya para taksa ne olur. Eşleri de bu kadar anlayışlı olur mu çok merak ediyorum...
Ben birşey olmaz diyenlerden biriyim, erkek dansçıya da aynısını yapardım, eşimde birşey demezdi, 22 senede birbirimizi tanımadıysak bu saatten sonra tanımasakta olur, niyetlerimizi bilecek kadar emek verdik birbirimize.

Dansozlu mekandan ne hayir bekliyorsunuzki.. dans degil, vucut gosterisi.. ayrica esiniz oturup kadini izliyor, ustune ustluk para takiyor, sizde izlemesine degil'de parayami takiyorsunuz kafayi.. sizin bu tip mekanlarda ne isiniz var yahu, kari koca, birde yetmezmis gibi masanin uzerlerine kadar firlamis dansoz.. hangi kadin esinin dansoz izlemesini ister ... Isterim diyenlere sasiyorum..

Benim için dansöz ve ona para yapıştırılması sorun teşkil etmez.Eşim de benzer bir durumda bana tek kelime etmez.bu tür gereksiz kıskançlıklara takılmayacak kadar birbirimizi iyi tanır ve güveniriz.Bir doğum günümü eşim ve arkadaşlarımla Maçka 'da buluna Cahide Harikalar diyarında'da kutlamıştık oranın eğlencesi bana göre muhteşemdir. Çeşitli şovlarla müşteriyi eğlendiren erkek ablalardan biri yanımda eşimde makas aldı.Bu hareket ne eşimin erkekliğine bir şey yaptı ne de evliliğimizde sorun oluşturdu.

Dansöz olan mekana girecek de para takacak. Şu an hayretle özendim sana dansöz olan bir mekana kıskanmamışsın girmişsiniz yani. Bana dansözün 'd'sini dese ağzına tuvalet terliğiyle vururum gibime geliyor.

Egr dansozlu mekanlara gidiyorsam, dansozun orasina burasina bakmasinida, para atmasini problem etmezdim.
Herkes calgi cengili oynarken napsin kocaniz hatimmi indirsin orda bi kosede durup?

Dansozlu ortamlar zaten cok ters bana gore.

Öyle bi ortama gitmeyiz de.. hadi kıramayacağımız bi dostumuz veya akrabamız olsun diyelim.. biz de velev ki gittik.. zaten korkudan öyle bi şeye cesaret edemez eşim de hadi ona da cesaret etti diyelim.. o para takan parmakları var ya..

Hem o kadar meraklısıysan evde ben oynarım sana gel benim orama burama tak derdim yani :))

Sahsen bana ters bir sey ama ben oyle bir ortama zaten gitmem. Dansoz olan bir ortamda dansozu kiskanmak cok sacma.

Dansöz muhabbeti bana çirkin geliyor ,eşiminde hiç tarzı değil bu sebeple öyle bir ortamda bulunacağımızı sanmıyorum ama oldu ki gittik,dansöz masaya geldi,tabiki taksın zira o kadın o bahşişi almadan gitmez muhtemelen o masadan,bir an önce takalımda gitsin diye bakardım duruma sanırım. Kıskandığımdan değilde hoşlanmadığımdan,bana sevimsiz geliyor. Eşiminde takalım gitsin kafasında olacağına inanıyorum,kaldı ki hayatımda ilk ve son kez göreceğim birini kıskanmak bana göre değil. Ona gelene kadar ne insanlarla karşılaşıyorlar /karşilaşıyoruz,insanın içinde art niyet varsa her ortamda yapar zaten,dansöz mansöz beklemez.

Parayı takan elini kırar dıt dıt dıttttt.. bazen fasıl mekanlarında denk geliyor(bikaç kere denk geldi ) çıktığında baktığını gördüm sonra sohbet ortamına dönüş.. arada bakıyoruz tabi,konuşuyoruz para takanlar hakkında.. kıza hem acıyor,hem tiksiniyoruz derken bitiyor zaten. Ama para takamaz be canım,kırarım eli bilir benimki..

Canım hiç kafaya takma. Sonuçta o dansözün mesleği o. O da ekmek parası peşinde , sorsan hiç meraklı değildir onca insanın önünde kıvırtmaya . Hayat , yaşam şartları insanları belirli konumlara yerlere getiriyor. Yoksa kim istemez doktor mühendis olmayı. Neyse , öteki konuya gelince ben kocamla birkaç defa gittiğimiz otellerde yılbaşı bayram eylencelerinde denk geldik ,valla yalan söylemicem bayağı karşılıklı oynadık o da para taktı bende. Sakın böyle boş sebeblerinden kavga çıkarıp huzurunu bozma

Back
X