- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Valla canım biz yanında yoktuk, o yüzden niyeti iyi miydi, kötü müydü, onu bilemeyiz. O yüzden en iyi kararı sen verirsin !!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yüzlük de ben takardım :)Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Sizin önünüzde yarı çıplak oynayan bir erkeğe para taktığınızı görse ne yapacağını sorardım
Zihniyet olarak zaten igrenc bir durum.Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.
Mesela esiniz dansozu izledi hic aklindan cikaramadi onunla yatmayi kafasina koydu tabi para vererek. Siz burda ilk olarak onun para verip bi kadinla yatmasini mi elestirrdiniz yoksa sizi aldatmasini mi? Ilk tepkiniz ne olurdu bu durumda merak ettimBu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.
Dansözlü ortamlarda bulundugumuz oldu ama eşim tepkimi bileceği için hiç para takmaya yeltenmedi öyle birsey yapmıs olsa baya bır trip yerdi sanırım yanında eşi varken dansözün orasına burasına para iliştirmek bana pek anlamlı gelmıyorHanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz